Çözüldü PS4 kayıt dosyaları nasıl yedeklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Arkadaşlar, PS4 yeni kullandığım için bilmiyorum. SSHD disk almaya karar verdim hem GB yükseltmek için hem de hızlandırmak için. Ancak disk değiştiği zaman otomatik olarak veriler sıfırlanacak ben oyunlarda kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Ne yapmam lazım kayıt dosyalarını yedeklemek için?

Çözüm
Ayarlardan ''Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi" bölümüne girin. Sonra "Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler" sekmesine girin. PS Plus sahibiyseniz Çevrimiçi Depolama Alanına Yükle seçeneğini seçebilirsiniz. Eğer PS Plus sahibi değilseniz USB Depolama Cihazına Kopyala seçeneğine basabilirsiniz.
Ayarlardan ''Uygulama Kayıtlı Verilerinin Yönetimi" bölümüne girin. Sonra "Sistem Depolama Alanında Kayıtlı Veriler" sekmesine girin. PS Plus sahibiyseniz Çevrimiçi Depolama Alanına Yükle seçeneğini seçebilirsiniz. Eğer PS Plus sahibi değilseniz USB Depolama Cihazına Kopyala seçeneğine basabilirsiniz.

Çözüm
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı