Mantıklı tabii ki, oyun fiyatları aldı başını gitti zaten. Derseniz onlinedan vazgeçerim( ki üyelik fiyatlarından dolayı vazgeçmeye hazırsınız sanırım) kırdırmak en mantıklı seçenek.
Evet dediğiniz mantıklı fakat bildiğim kadarıyla online özelliklerden feraget etmeniz gerekiyor. PS3'de olduğu gibi online oynayamıyorsunuz. Amacınız hikayeli oyun bitirmek ise dediğiniz mantıklı.
Gayet mantıklı bir karar. Virüs ya da çalışmama gibi bir sıkıntısı olmaz oyunlarınızın o yönden rahat olun yani. Yalnız internete bağlanamaz diye biliyorum.
PS Plus zamları sayesinde artık mantıklı bir şey. Ama işlemin geri dönülemeyeceğini ve Online özellikleri kullanamayacağınızı aklınızda tutun. Sadece offline oyun oynarım diyorsanız bence iyi yapın.
Bende crack kullanıyorum oyunlarımi kendim indiri yorum wifi açarsınız ama sakın güncelleme yapmayın eyer güncelleme yaparsanız bütün oyunlar silinecektir not online oyun oynayamazsın
Bende crack kullanıyorum oyunlarımi kendim indiri yorum Wi-Fi açarsınız ama sakın güncelleme yapmayın eğer güncelleme yaparsanız bütün oyunlar silinecektir not Online oyun oynayamazsın.