PS4 kırdırılır mı?

Zar zor kazandiğin parayı oyuna yatıracak durumda değilsen yap hocam maalesef bir iki saatlik eğlence için para veremeyecek duruma geldik.

Hocam biliyyorsunuzdur yeni CoD oyunlari artik internet baglantisi istiyor hikaye modu icin bile kirdirsam oynayabilir miyim?

arkadaşlar ben sadece hikaye modu falan oyniyacam last of us ghost of tsuhima spiderman miles morales god of war gibi oyunlar oyniyacam

Oto güncellenmiyor mu? Ben kırık PS3 üme interneti bağladığım anda her şey sıfırlandı.

Onu ayarlardan yapıyorsun ben zamanında bir Arduino kodu ile yapmıştım küçük bir flash internet aygırı olarak görünüyordu Arduino Python dosyalarını açıyor Python'da işleme göre sana hizmet sunuyor dosya ve kodları hatırlamıyorum ama ararsam bulurum gerçi artık bunu parayla yapıyorlar bir chipset sayesinde.

Arkadaşlar PS4 kirmak ne demek bilmiyoruk da

Mantıklı ancak Online oyun oynamiyacağını bilmelisin.

Arkadaşlar teşekur ederim size bi sorum daha var çannakkalede ps4 kirabilecek düzgün bi ps tamircisi falan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…