Öncelikle merhaba. Bu ay PS Plus aboneliğim bitiyor ve hepinizin bildiği üzere yeni üyelik 2700 TL. Bu nedenden dolayı almayı planlamıyorum zaten bilgisayarım var. Online oyun oynayamayacağımın farkındayım.
(Sorularım)
1- Mantıklı mı?
2- Nasıl yapabilirim?
Öncelikle merhaba. Bu ay PS Plus aboneliğim bitiyor ve hepinizin bildiği üzere yeni üyelik 2700 TL. Bu nedenden dolayı almayı planlamıyorum zaten bilgisayarım var. Online oyun oynayamayacağımın farkındayım.
(Sorularım)
1- Mantıklı mı?
2- Nasıl yapabilirim?
Elinizde oyun var mı? Plus aboneliği yıllık aldıysanız çoğu plus oyununu bitirdiniz muhtemelen. Bence eğer bittiyse almayın bir daha plus. İndirim döneminde oyun kovalayın ya da PS4 oyunları çok pahalı değil ikinci el alın. Ben kırdırtmazdım.
Elinizde oyun var mı? Plus aboneliği yıllık aldıysanız çoğu Plus oyununu bitirdiniz muhtemelen. Bence eğer bittiyse almayın bir daha Plus. İndirim döneminde oyun kovalayın ya da PS4 oyunları çok pahalı değil ikinci el alın. Ben kırdırtmazdım.
PS4 sistemini kırmak mantıklı. Online ile işiniz yoksa ve farklı amaçlar için kullanacaksanız.
Farklı amaçlardan kastım bir konsolu kırıp illaki korsan oyun oynamak değil. Şahsen ben 9.0 sürümde olan PS4 cihazıma Linux yükledim ve PC niyetine kullanıyorum.
Normal PC gibi tabiki de stabil değil ama bu tarz şeyleri seviyorum.
@seroofpwd Hiç boşuna sistem sürümüne bakmayın halihazırda PSN ve internet bağlantısı olan biri 11.00 ve altı sürümlerde olması imkansızdır. Kısacası cihazınızı kıramazsınız.
11.00 altında olan her sürüm kırılmıyor. Ayrıca kendi basit bir şekilde yapabilecekken neden konsolcuya para bayılsın? Bu arada 4.60 kırılıyor yani gerek yok 11.00 sürümüne güncellemeye.