PS4 kırmızı ışık hatası

XANTAREScN

Picopat
Yer
Ankara-Yeni Doğan
Arkadaşlar selamlar bugün PS4'ü açayım GTA oynayayım dedim tuşa bastım mavi yandı sonra kırmızı yandı. PS3 ümde de olmuştu düzeltilmemişti. Kömürlüğe koymuştuk. Şimdi nasıl düzeltirim bu hatayı? PS3 de bde düzeliyorsa yapıp satarım. Şimdiden teşekkür.

Arkadaşlar selamlar bugün PS4'ü açayım GTA oynayayım dedim tuşa bastım mavi yandı sonra kırmızı yandı. PS3 ümde de olmuştu düzeltilmemişti. Kömürlüğe koymuştuk. Şimdi nasıl düzeltirim bu hatayı? PS3 de bde düzeliyorsa yapıp satarım. Şimdiden teşekkür.
Geçmiş olsun.

Fat kasaysa rsod( Red screen on the Dead) hatası olabilir cihazı temizlemeyi dene eğer garantisi varsa hiç uğraşma Sony sıfırını veriyor.

Fat kasaysa rsod( Red screen on the Dead) hatası olabilir cihazı temizlemeyi dene eğer garantisi varsa hiç uğraşma Sony sıfırını veriyor.

Keşke garanti olsa.

Kırmızı ışık PS4'ün çok sıcak olduğunu gösterir.
İnternette diyor ki önce mavi sonra kırmızı yanıyorsa çok sıcak olduğunu gösterir diyor.

Yok açtım hemen kırmızıya döndü.

Dosya Ekleri

• 1615399516975.png
    1615399516975.png
    2,2 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı