kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Temmuz 2018 #1 Merhabalar. PlayStation 4 1TB açıyorum ve önce mavi, sonra kırmızı ışık veriyor. Sorun nedir?
EFI Shell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Çankaya/Ankara 30 Temmuz 2018 #2 Galiba eski PS'ler gibi RSOD( Red screen on the dead) veriyor olmalı. Eğer öyleyse ve garantiniz varsa Sony servisine götürünüz.
Galiba eski PS'ler gibi RSOD( Red screen on the dead) veriyor olmalı. Eğer öyleyse ve garantiniz varsa Sony servisine götürünüz.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 30 Temmuz 2018 #3 EFI Shell dedi: Galiba eski PS'ler gibi RSOD( Red screen on the dead) veriyor olmalı. Eğer öyleyse ve garantiniz varsa Sony servisine götürünüz. Genişletmek için tıkla... Hayır RSOD vermiyor ama internetten baktığıma göre gpu ve CPU sıcaklığından oluyormuş.
EFI Shell dedi: Galiba eski PS'ler gibi RSOD( Red screen on the dead) veriyor olmalı. Eğer öyleyse ve garantiniz varsa Sony servisine götürünüz. Genişletmek için tıkla... Hayır RSOD vermiyor ama internetten baktığıma göre gpu ve CPU sıcaklığından oluyormuş.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 30 Temmuz 2018 #4 kakaolupuding dedi: Hayır RSOD vermiyor ama internetten baktığıma göre gpu ve CPU sıcaklığından oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben PS4'te kirmizi isik gormedim . Ama makina cok isindigi icin hataya dusuyor. Bence makinanin ust kapagini acin, guc kaynagini cikarin ve tum izgara ve fani temizle. Tekrar dene. Yine olmazsa servise gotur.
kakaolupuding dedi: Hayır RSOD vermiyor ama internetten baktığıma göre gpu ve CPU sıcaklığından oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Ben PS4'te kirmizi isik gormedim . Ama makina cok isindigi icin hataya dusuyor. Bence makinanin ust kapagini acin, guc kaynagini cikarin ve tum izgara ve fani temizle. Tekrar dene. Yine olmazsa servise gotur.
H Hex Smurf Hectopat Katılım 10 Haziran 2018 Mesajlar 269 Çözümler 1 1 Ağustos 2018 #5 Makine soğuduğunda sorun ortadan kalkacaktır. Fazka ısındığı için ortaya çıkıyor.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2018 #6 PS3’deki gibi GPU’da bir sorun olabilir. Makine soğuyunca açmayı deneyin.
kakaolupuding Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 1.401 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Ağustos 2018 #7 Şöyle bir video gördüm : PS4 Red Line Of Death cidden böyle birşey olur mu