R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 3 Mart 2021 #1 PS4 için klavye fare aparatı önerir misiniz? Ve kullananlar varsa mouse hissiyatı iyi olmadığı söyleniyor nasıl bir hissiyatı var? @Samotne Ciasteczka
PS4 için klavye fare aparatı önerir misiniz? Ve kullananlar varsa mouse hissiyatı iyi olmadığı söyleniyor nasıl bir hissiyatı var? @Samotne Ciasteczka
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 3 Mart 2021 #2 Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Aralarından en iyilerinden biri bu.
Joystick & Gamepad - PC Oyun Kolu - n11 Joystick & Gamepad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Joystick & Gamepad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Aralarından en iyilerinden biri bu.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 3 Mart 2021 #3 Recx and Flex dedi: PS4 için klavye fare aparatı önerir misiniz? Ve kullananlar varsa mouse hissiyatı iyi olmadığı söyleniyor nasıl bir hissiyatı var? @Samotne Ciasteczka Genişletmek için tıkla... Kullandım Fortnite oynamayı denemiştim input lag var.
Recx and Flex dedi: PS4 için klavye fare aparatı önerir misiniz? Ve kullananlar varsa mouse hissiyatı iyi olmadığı söyleniyor nasıl bir hissiyatı var? @Samotne Ciasteczka Genişletmek için tıkla... Kullandım Fortnite oynamayı denemiştim input lag var.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 3 Mart 2021 #4 The G.O.A.T dedi: Kullandım Fortnite oynamayı denemiştim input lag var. Genişletmek için tıkla... Hocam online oyun oynamayı düşünmüyorum RDR2 falan oynayacağım zevk vermeyecek kadar gecikme var mı?
The G.O.A.T dedi: Kullandım Fortnite oynamayı denemiştim input lag var. Genişletmek için tıkla... Hocam online oyun oynamayı düşünmüyorum RDR2 falan oynayacağım zevk vermeyecek kadar gecikme var mı?
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 3 Mart 2021 #5 Recx and Flex dedi: Hocam online oyun oynamayı düşünmüyorum RDR2 falan oynayacağım zevk vermeyecek kadar gecikme var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz gecikme oluyor fakat PS4 ayarlarından onu ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Recx and Flex dedi: Hocam online oyun oynamayı düşünmüyorum RDR2 falan oynayacağım zevk vermeyecek kadar gecikme var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam biraz gecikme oluyor fakat PS4 ayarlarından onu ayarlayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 3 Mart 2021 #6 Recx and Flex dedi: Hocam Online oyun oynamayı düşünmüyorum RDR2 falan oynayacağım zevk vermeyecek kadar gecikme var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam RDR 2 de klavye fare desteği olmayabilir ve o oyunu ben hem klavye hem PS4 kolu ile oynadım en iyisi kol.
Recx and Flex dedi: Hocam Online oyun oynamayı düşünmüyorum RDR2 falan oynayacağım zevk vermeyecek kadar gecikme var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam RDR 2 de klavye fare desteği olmayabilir ve o oyunu ben hem klavye hem PS4 kolu ile oynadım en iyisi kol.
benisec_benisec Kilopat Katılım 13 Mart 2015 Mesajlar 720 Makaleler 13 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #7 RDR 2'yi fare ve klavye ile oynamaya çalışmak bence tam bir kanser. Kontrolcünün konforunu asla tutmuyor. Yerinizde olsam kontrolcü ile oynamaya alıştırın derim kendinizi.
RDR 2'yi fare ve klavye ile oynamaya çalışmak bence tam bir kanser. Kontrolcünün konforunu asla tutmuyor. Yerinizde olsam kontrolcü ile oynamaya alıştırın derim kendinizi.