fatihdidi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim PS4 çok iyi çalışıyordu hiçbir sorunu yoktu fakat bugün kol PS4'ü algılamıyor ya da PS4 kolu anlamadım gitti. Kablo denedim olmadı, reset denedim olmadı. Sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar. Benim PS4 çok iyi çalışıyordu hiçbir sorunu yoktu fakat bugün kol PS4'ü algılamıyor ya da PS4 kolu anlamadım gitti. Kablo denedim olmadı, reset denedim olmadı. Sorunu nasıl çözebilirim?
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2016 #2 Servise gönderin kurcalarsanız düzelebilecek bir sorunu kötü hale getirebilirsiniz.
MBirhanM Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2016 #3 Küsmüşlerdir trip atıyolardır belkide Neyse şaka felan bir yana TV, PS4 fişlerini prizden çekin 5 dakika ardından tekrar takın deneyin.
Küsmüşlerdir trip atıyolardır belkide Neyse şaka felan bir yana TV, PS4 fişlerini prizden çekin 5 dakika ardından tekrar takın deneyin.