XXBABAPRO Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 PC'ye bağlanmıyor kol DS4 indirdim orada 0 battery diyor ondan olabilir mi? Nasıl şarj edeceğim? Prizde denedim olmadı.
PC'ye bağlanmıyor kol DS4 indirdim orada 0 battery diyor ondan olabilir mi? Nasıl şarj edeceğim? Prizde denedim olmadı.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 9 Yer İstanbul 5 Ocak 2025 #2 XXBABAPRO dedi: PC'ye bağlanmıyor kol DS4 indirdim orada 0 battery diyor ondan olabilir mi? Nasıl şarj edeceğim? Prizde denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam PS4 kollarının kendi şarj stantları var. Şarj etmek için onu almanız gerekiyor. Düzenleme: Yanlış biliyormuşum.
XXBABAPRO dedi: PC'ye bağlanmıyor kol DS4 indirdim orada 0 battery diyor ondan olabilir mi? Nasıl şarj edeceğim? Prizde denedim olmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam PS4 kollarının kendi şarj stantları var. Şarj etmek için onu almanız gerekiyor. Düzenleme: Yanlış biliyormuşum.
XXBABAPRO Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 yigitbil1 dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam PS4 kollarının kendi şarj stantları var. Şarj etmek için onu almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ondan farklı şarj edemez miyim?
yigitbil1 dedi: Hocam yanlış bilmiyorsam PS4 kollarının kendi şarj stantları var. Şarj etmek için onu almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ondan farklı şarj edemez miyim?
Teralmason_tr Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #4 PC'ye bağlanmıyor derken Bluetooth ile mi bağlanmıyor?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.868 Çözümler 96 5 Ocak 2025 #5 Kabloyu bilgisayara takıp şarj edemiyor musunuz?
XXBABAPRO Femtopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #6 Hlina dedi: Kabloyu bilgisayara takıp şarj edemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır edemiyorum. Kabloyu takıyorum 0 gösteriyor, birden 100'e çıkıyor sonra 75 50 25 falan düşüyor sonra birden kapanıyor.
Hlina dedi: Kabloyu bilgisayara takıp şarj edemiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır edemiyorum. Kabloyu takıyorum 0 gösteriyor, birden 100'e çıkıyor sonra 75 50 25 falan düşüyor sonra birden kapanıyor.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.868 Çözümler 96 5 Ocak 2025 #7 Kol bataryası bozuk olabilir, bende olan kollarda da bu sorun vardı. Biraz şarj olmasını bekleyip bluetooth ile bağlayıp kablo bağlantısını kesmeden kullanmayı deneyin.
Kol bataryası bozuk olabilir, bende olan kollarda da bu sorun vardı. Biraz şarj olmasını bekleyip bluetooth ile bağlayıp kablo bağlantısını kesmeden kullanmayı deneyin.