PS4 kolay bozulur mu?

umidizbabomen

Femtopat
Daha fazla  
Ben 2.el bir PS4 almak istiyorum ama doğal olarak garantisi bulunmuyor. Aklıma takıldı acaba ben alsam birkaç ay sonra bozulma gibi bir durumu var mı? Yani bozulabilir mi?
Alırken nelere dikkat etmeliyim?

Ben 2.el bir PS4 almak istiyorum ama doğal olarak garantisi bulunmuyor. Aklıma takıldı acaba ben alsam birkaç ay sonra bozulma gibi bir durumu var mı? Yani bozulabilir mi?
Temiz kullanılmasına. Orjinal olmasına. Tamir görmemesine.

Bakımı düzenli yaptırılıyor ise kötü kullanılmadı ise tamir görmemiş ise ve ne kadar süre kullanıldığına göre değişir hocam durum.

PS4 Slim'lere bakın hocam genel olarak sorunsuz oluyorlar ve kolay kolay bozulmuyorlar.

Son düzenleme:
PS4 artık teknolojik olarak eskimiş bir konsol ve kolayca bozulma ihtimali yüksek. Bu saatten sonra risk almaya değmez. Ayrıca PS4'teki kronik sorunlarda bozulma ihtimalini kat kat arttırır.

Termal macunu yeniyse cihaz temizse kolay kolay bozulmaz.

Kalın parlak kasa ise uzak dur, kalın mat kasa ise ve fiyatı ucuz ise alınabilir, slim ise al gitsin tank gibi cihaz. Alırken dikkat etmen gereken 3 şey var; ilki hdmi portunu kontrol et sağlam mı diye, ikincisi arkada ki garanti etiketi in sökülmediğinden emin ol ve son olarak üst kapağı açıp fan çok tozlu mu diye kontrol et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…