PS4 kolu bağlanmıyor

Merhaba. PlayStation 4 kolunu USB ile bilgisayara takmaya çalışıyorum. Bilgisayarımda Bluetooth aygıtı yok. DS4 programını indirdim. Kurulumu yaparken step: 1 de bana şu hatayı verip duruyor:

Burada "step 1: Install the DS4 driver" seçeneğine tıkladığımda karşıma alttaki hata çıkıyor:

Sürücü dosyasını bulamıyor herhalde. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Emülatörden Zelda oynuyorum tanıması için bu şart hocam.
Değil. DualShock 4 destekliyor o emülatör. Hatta benim DualSense'yi bile tanıyor. DirectInput seçeceksiniz ve ardından açılır menüden gamepadi göreceksiniz zaten.

Bu arada DS4Windows illa lazım olacak programı yönetici olarak başlatın.

Son düzenleme:
O ekrana nasıl gelicem Direct inputu göremiyorum ayrıca doğru yerdeysem.
Input Settings'e geldikten sonra, emulated controller'dan Wii U Gamepad seçiniz sonra alttaki menüye tıklayınca, API'ye basın ve DirectInput seçin. Sonra API'nın altındaki Controller'da gamepadi görmeniz gerek.

Tuşlar Wii U gamepadi gibi ayarlanacak yani internetten bakıp ayarlayabilirsiniz.

"DS4Windows\Virtual Bus Driver" içindeki "ScpDriver.exe"yi manuel olarak çalıştırmayı dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…