MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 11 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba bende PS4 kolu var ve DS4 Windows diye bir uygulama var ama Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için ayar yapamıyorum. Öneriniz var mıdır?
Arkadaşlar merhaba bende PS4 kolu var ve DS4 Windows diye bir uygulama var ama Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için ayar yapamıyorum. Öneriniz var mıdır?
Fakur Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 126 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisliği öğrencisi 11 Ağustos 2022 #2 Steamden bi ayarlama yapilabiliyor diye duymustum ama hic denemedim. Onu bi arastirin derim
Heyotakire Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 779 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yağcı 11 Ağustos 2022 #3 Bluetooth ile bilgisayara bağladıktan sonra buradan Bunu indirin. Sonrasını video ile daha iyi anlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bluetooth ile bilgisayara bağladıktan sonra buradan Bunu indirin. Sonrasını video ile daha iyi anlarsınız. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et