PS4 kolu (DualShock4) ile PC’den F1 oynanır mı?

hakfid

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Turkcell - Security Access Services Admin
Merhabalar,

Doğru kategori değil ise kusura bakmayın. Ben ilgili bir kategori bulamadım.
Başlıkta da yazdığım gibi, PS4 kolunu PC’ye bağlayarak, hareket sensöründen yararlanıp F1, ETS2 gibi simülasyon oyunlarını oynayabilir miyim?
Direksiyonum yok ama acaba PS4 kolu iş görür mü?

Bir arkadaşim PS3 koluyla ETS2 oynuyordu onunla da muhtemelen oynanır.
Gaz tepkisi muazzam denedim bir kere.

Benim bildiğim yazılımlar var onları kurarak oynayabilirsiniz.
DS4Windows by Jays2Kings attığım linkten indirip kurabirsiniz.

Desteklerse neden olmasın. F1 2019 destekler gibi ama yanına sanırım DS4 Windows kurman gerek.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Steam üzerinden oynuyorsanız DS4 desteği var oynarsınız.

Xbox one s kol alıcam fakat wireless adaptör yok şuan elimde kutu içeriğinde pc ile kol arasında bağlantı yapabileceğim bir kablo çıkıyor değil mi ?

Cevaplar için çok teşekkürler. Bugün arkadaştan kolu alıp deneyeceğim. Burada da bilgi güncellemesi yaparım.
PS4 kolunu aldım ve kurulumunu yaptım. Sorun yok çalışıyor. Ancak şöyle bir durum var;
Ben F1 2019'a girip kalibrasyona baktığımda hareket sensörü kararlı tepki vermiyor. Sağa ya da sola çevirdiğimde kolu %100 bile olmuyor. Bu da oyuna girdiğimde aracın sağa-sola hareketini akıcı bir şekilde yapamamasına sebep oluyor. Beklediğim (en azından direksiyona yakın) performansı alamadım. PC'ye kablo ile bağladım. Bu sorun neden kaynaklı olabilir? Joystick hareketleri çok net ve kararlı geri dönüş yapıyor, ancak hareket sensörü umduğum gibi çıkmadı.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…