hknglr05 Femtopat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 Benim PS4 kolum var Xbox Game Pass üzerinden FIFA 22 indirdim ve Steam'e bağlandı oto kol ben FIFA girdiğimde klavyeyle kol aynı anda kontrol ediyor.
Benim PS4 kolum var Xbox Game Pass üzerinden FIFA 22 indirdim ve Steam'e bağlandı oto kol ben FIFA girdiğimde klavyeyle kol aynı anda kontrol ediyor.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #2 hknglr05 dedi: Benim PS4 kolum var Xbox Game Pass üzerinden FIFA 22 indirdim ve Steam'e bağlandı oto kol ben FIFA girdiğimde klavyeyle kol aynı anda kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kolu Steam'e değil X360CE bağlayın. FIFA Xinput destekliyor.
hknglr05 dedi: Benim PS4 kolum var Xbox Game Pass üzerinden FIFA 22 indirdim ve Steam'e bağlandı oto kol ben FIFA girdiğimde klavyeyle kol aynı anda kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kolu Steam'e değil X360CE bağlayın. FIFA Xinput destekliyor.
hknglr05 Femtopat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 emirtmurr dedi: Hocam kolu Steam'e değil X360CE bağlayın. FIFA Xinput destekliyor. Genişletmek için tıkla... Denedimde ozmn da şey oluyor kol +klavye +xbox kolu gözüküyo 3nü aynı anda kontrol ediyorum hocam
emirtmurr dedi: Hocam kolu Steam'e değil X360CE bağlayın. FIFA Xinput destekliyor. Genişletmek için tıkla... Denedimde ozmn da şey oluyor kol +klavye +xbox kolu gözüküyo 3nü aynı anda kontrol ediyorum hocam
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2023 #4 hknglr05 dedi: Denedimde o zaman da şey oluyor kol +klavye +Xbox kolu gözüküyor 3'nü aynı anda kontrol ediyorum hocam Genişletmek için tıkla... Tamam hocam iyi de FIFA 23 oynarken neden Steam açıyorsunuz? Sebebi tamamen Steam gamepadinizi ayarlıyor kapatmanız lazım.
hknglr05 dedi: Denedimde o zaman da şey oluyor kol +klavye +Xbox kolu gözüküyor 3'nü aynı anda kontrol ediyorum hocam Genişletmek için tıkla... Tamam hocam iyi de FIFA 23 oynarken neden Steam açıyorsunuz? Sebebi tamamen Steam gamepadinizi ayarlıyor kapatmanız lazım.