Polat_0001 Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, benim 2 tane PS kolum var biri çalişiyor normal ama diger kola kablo ile takmadan hiçbir şey olmuyor. Kola basiyorum kablo ile bagli değilken asla olmuyor, çalişmiyor. Çözümünü bilen varsa çok sevinirm. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2022
Arkadaşlar merhaba, benim 2 tane PS kolum var biri çalişiyor normal ama diger kola kablo ile takmadan hiçbir şey olmuyor. Kola basiyorum kablo ile bagli değilken asla olmuyor, çalişmiyor. Çözümünü bilen varsa çok sevinirm.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 9 Ağustos 2022 #2 Işık yanıp sönüyor mü kola bastığın zaman?
Polat_0001 Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 mMichaelMYERS dedi: Işık yanıp sönüyor mü kola bastığın zaman? Genişletmek için tıkla... Yok asla hiçbir şey olmuyor kol fişe v Bagli değilken
mMichaelMYERS dedi: Işık yanıp sönüyor mü kola bastığın zaman? Genişletmek için tıkla... Yok asla hiçbir şey olmuyor kol fişe v Bagli değilken
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 9 Ağustos 2022 #4 Polat_0001 dedi: Yok asla hiçbir şey olmuyor kol fişe v Bagli değilken Genişletmek için tıkla... Ps4ün içinden gelen kol muydu o kol?
Polat_0001 dedi: Yok asla hiçbir şey olmuyor kol fişe v Bagli değilken Genişletmek için tıkla... Ps4ün içinden gelen kol muydu o kol?
Polat_0001 Zeptopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #5 mMichaelMYERS dedi: PS4'ün içinden gelen kol muydu o kol? Genişletmek için tıkla... Evet o
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 10 Ağustos 2022 #6 Polat_0001 dedi: Evet o Genişletmek için tıkla... Biz de 2 kollu olarak aldık. Birisi 2 gün sonra bozuldu diğerini 7 yıldır kullanıyoruz. İçinden çıkan 2. kol dandik oluyor. Yeni almanız lazım. mMichaelMYERS dedi: Biz de 2 kollu olarak aldık. Birisi 2 gün sonra bozuldu diğerini 7 yıldır kullanıyoruz. İçinden çıkan 2. kol dandik oluyor. Yeni almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Ya da bir iğneyle kolun arkasında boşluk var reset atabilirsin oraya. İğneyi sok bastır 3 saniye basılı tut çek iğneyi tekrar dene bağlamayı.
Polat_0001 dedi: Evet o Genişletmek için tıkla... Biz de 2 kollu olarak aldık. Birisi 2 gün sonra bozuldu diğerini 7 yıldır kullanıyoruz. İçinden çıkan 2. kol dandik oluyor. Yeni almanız lazım. mMichaelMYERS dedi: Biz de 2 kollu olarak aldık. Birisi 2 gün sonra bozuldu diğerini 7 yıldır kullanıyoruz. İçinden çıkan 2. kol dandik oluyor. Yeni almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Ya da bir iğneyle kolun arkasında boşluk var reset atabilirsin oraya. İğneyi sok bastır 3 saniye basılı tut çek iğneyi tekrar dene bağlamayı.