Stail Centipat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #1 PS4 kolu Bluetooth ile sorunsuz çalışıyor. Ama kablo ile bağlayınca sadece şarj oluyor. Bazen kablolu kullanmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
PS4 kolu Bluetooth ile sorunsuz çalışıyor. Ama kablo ile bağlayınca sadece şarj oluyor. Bazen kablolu kullanmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Stail dedi: PS4 kolu Bluetooth ile sorunsuz çalışıyor. Ama kablo ile bağlayınca sadece şarj oluyor. Bazen kablolu kullanmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle olması gerekmiyor mu?
Stail dedi: PS4 kolu Bluetooth ile sorunsuz çalışıyor. Ama kablo ile bağlayınca sadece şarj oluyor. Bazen kablolu kullanmam gerekiyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle olması gerekmiyor mu?
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 25 Ocak 2024 #3 pathkullancısı3818 dedi: Zaten öyle olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Her iki şekilde de kullanılıyor normalde.
pathkullancısı3818 dedi: Zaten öyle olması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Her iki şekilde de kullanılıyor normalde.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 hr.Z dedi: Her iki şekilde de kullanılıyor normalde. Genişletmek için tıkla... Benim amcamda vardı küçükken her gittiğimde kablosuz oynuyorduk.
hr.Z dedi: Her iki şekilde de kullanılıyor normalde. Genişletmek için tıkla... Benim amcamda vardı küçükken her gittiğimde kablosuz oynuyorduk.
H hr.Z Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 579 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lise öğrencisi 25 Ocak 2024 #5 pathkullancısı3818 dedi: Benim amcamda vardı küçükken her gittiğimde kablosuz oynuyorduk. Genişletmek için tıkla... Öyle de kullanılıyor fakat kablolu da kullanılıyor, kablolu kullanırken aynı zamanda şarj oluyor.
pathkullancısı3818 dedi: Benim amcamda vardı küçükken her gittiğimde kablosuz oynuyorduk. Genişletmek için tıkla... Öyle de kullanılıyor fakat kablolu da kullanılıyor, kablolu kullanırken aynı zamanda şarj oluyor.