atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar bende PS4 kolu var, bunu bilgisayara bağlayabilir miyim? Acer Nitro 5 kullanıyorum.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 atogrimers dedi: Arkadaşlar bende PS4 kolu var, bunu bilgisayara bağlayabilir miyim? Acer Nitro 5 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Type C kablosuyla bağlayabilirsiniz.
atogrimers dedi: Arkadaşlar bende PS4 kolu var, bunu bilgisayara bağlayabilir miyim? Acer Nitro 5 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Type C kablosuyla bağlayabilirsiniz.
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 513 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 atogrimers dedi: Arkadaşlar bende PS4 kolu var, bunu bilgisayara bağlayabilir miyim? Acer Nitro 5 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth'la veya Micro USB kablosuyla bağlayabilirsiniz.
atogrimers dedi: Arkadaşlar bende PS4 kolu var, bunu bilgisayara bağlayabilir miyim? Acer Nitro 5 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Bluetooth'la veya Micro USB kablosuyla bağlayabilirsiniz.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 YilmazGokturk.yz dedi: Hocam Bluetooth'la veya Micro USB kablosuyla bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam micro usb bağlar type c bağlamaz kusura bakmayın.
YilmazGokturk.yz dedi: Hocam Bluetooth'la veya Micro USB kablosuyla bağlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam micro usb bağlar type c bağlamaz kusura bakmayın.