RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 En ucuza nereden alabilirim? Temiz bir ikinci el ya da sıfır fark etmez.
itwo36 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 267 Çözümler 1 22 Haziran 2023 #3 Hocam Sahibinden den alabilirsiniz. İnternette satılanlar pahalıya satılıyor. Ayrıca dualshock 4 satışı da bir çok yerde yok şu anda. İnternetten alacaksanız araştırıp alın çünkü çoğu sahte.
Hocam Sahibinden den alabilirsiniz. İnternette satılanlar pahalıya satılıyor. Ayrıca dualshock 4 satışı da bir çok yerde yok şu anda. İnternetten alacaksanız araştırıp alın çünkü çoğu sahte.
cozuaks Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 LetGo üzerinden alabilirsin. Orjinal takıntın yoksa akakçeden de replikalara bakabilirsin.
RozanBrahm Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 483 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #5 cozuaks dedi: Letgo üzerinden alabilirsin. Orijinal takıntın yoksa Akakçe'den de replikalara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yan sanayi olanları nasıl peki? PC ve PS5'te kullanacağım. Sorunsuz çalışır mı?
cozuaks dedi: Letgo üzerinden alabilirsin. Orijinal takıntın yoksa Akakçe'den de replikalara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yan sanayi olanları nasıl peki? PC ve PS5'te kullanacağım. Sorunsuz çalışır mı?
cozuaks Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 RozanBrahm dedi: Yan sanayi olanları nasıl peki? PC ve PS5'te kullanacağım. Sorunsuz çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Ps5'te kullanabileceğini düşünmüyorum. Ama Pc'de iyi iş görür ama benim tavsiyem bütçe varsa DualSense alman.
RozanBrahm dedi: Yan sanayi olanları nasıl peki? PC ve PS5'te kullanacağım. Sorunsuz çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Ps5'te kullanabileceğini düşünmüyorum. Ama Pc'de iyi iş görür ama benim tavsiyem bütçe varsa DualSense alman.