PS4 kolu orijinal mi?

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün uzun süreli kullanmayacak olsam da geçici sürelik bir gamepad bakıyordum. Çakma PS5 kolu alacaktım ancak bu ürün ile karşılaştım, normalde orijinal olacağını düşünmüyorum ama yorumlarda gördüğüm kadarı ile detaylarına baktığım zaman orijinal gibi geldi ancak Internette'de bir sürü farklı kutuda satılıyor. Hangi kutudaki doğru emin olamadım ayrıca attığım linkteki ürünün kutusu ve ürün bu şekilde ayrıca satıcı ile konuştum ithalatçı garantili ürün olduğunu ve herhangi bir sıkıntıda iade alacağını söyledi. Sizin düşünceleriniz neler?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-08-14 193436.png
    Screenshot 2025-08-14 193436.png
    158,6 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot 2025-08-14 174223.png
    Screenshot 2025-08-14 174223.png
    163,8 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba, bugün uzun süreli kullanmayacak olsam da geçici sürelik bir gamepad bakıyordum. Çakma PS5 kolu alacaktım ancak bu ürün ile karşılaştım, normalde orijinal olacağını düşünmüyorum ama yorumlarda gördüğüm kadarı ile detaylarına baktığım zaman orijinal gibi geldi ancak ınternette'de bir sürü farklı kutuda satılıyor. Hangi kutudaki doğru emin olamadım ayrıca attığım linkteki ürünün kutusu ve ürün bu şekilde ayrıca satıcı ile konuştum ithalatçı garantili ürün olduğunu ve herhangi bir sıkıntıda iade alacağını söyledi. Sizin düşünceleriniz neler?

Ürün başlığına göre bu “yenilenmiş (refurbished)” bir PS4 gamepad (kablosuz joystick) olarak listelenmiş: Yani orijinal Sony ürünü değil, önceden kullanılmış ya da ikinci el parçalarla tamir edilmiş bir cihaz.

Ürün başlığına göre bu “yenilenmiş (refurbished)” bir PS4 gamepad (kablosuz joystick) olarak listelenmiş: Yani orijinal Sony ürünü değil, önceden kullanılmış ya da ikinci el parçalarla tamir edilmiş bir cihaz.
yenilenmiş ama sıfır kapalı kutuda geliyor hocam galiba çok yakın bir orijinal nasıl bulabilirim doğrusunu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı