PS4 kolu PC'de kullanılınca tekrar PS4'te kullanılabilr mi?

Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Yeni laptop aldım ve yarın kuzenimle yan yana oturup oyun oynayacağız (Overcooked, Resident Evil vb.). Onda PS4 var. Eğer PS4 kolunu getirip laptopuma bağlarsa sonra tekrar eve gidince PS4'e bağlayabilecek mi?

Not: Dualshock 4'ü bilgisayarda kullanabilmek için programı indirdim, kullanılmasını da biliyorum.

Yeni laptop aldım ve yarın kuzenimle yan yana oturup oyun oynayacağız (overcooked, Resident Evil vb.). Onda PS4 var. Eğer PS4 kolunu getirip laptopuma bağlarsa sonra tekrar eve gidince PS4'e bağlayabilecek mi?

Not: Dualshock 4'ü bilgisayarda kullanabilmek için programı indirdim, kullanılmasını da biliyorum.

PS4'e tanıtmanız gerekebilir Samsung şarj kablosu ile bağlayıp turuncu ışık yandıktan sonra PS tuşuna bas PC'ye Bluetooth üzerinden bağlayabilirsiniz tek yapmanız gereken PC'den Bluetooth'u açıp kumanda da share ve PS tuşuna basılı tutmak mavi bir ışık yanıp sönecek sizde PC'den duhalshock4 isimli cihazı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı