çökertme Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Eşleştirilmiş diyor ama bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-14 204529.png 8,2 KB · Görüntüleme: 39
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 çökertme dedi: Eşleştirilmiş diyor ama bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... PS kolundaki açma butonu var iki joystcik'in arasında ona tıkla otomatik bağlanır eşleştirme ve bağlanma farklı şeyler.
çökertme dedi: Eşleştirilmiş diyor ama bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... PS kolundaki açma butonu var iki joystcik'in arasında ona tıkla otomatik bağlanır eşleştirme ve bağlanma farklı şeyler.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.458 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #3 çökertme dedi: Eşleştirilmiş diyor ama bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows kurmanız gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
çökertme dedi: Eşleştirilmiş diyor ama bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows kurmanız gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #4 BipolarBirey dedi: DS4 Windows kurmanız gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben kurmadan kullanıyorum.
BipolarBirey dedi: DS4 Windows kurmanız gerekebilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben kurmadan kullanıyorum.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 14 Ekim 2024 #5 çökertme dedi: Eşleştirilmiş diyor ama bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Gerekli uygulamayı indirdikten sonra, ekrana gelen tüm driverları kurun. Program açıldığı zaman otomatik olarak aktif hale gelecektir.
çökertme dedi: Eşleştirilmiş diyor ama bağlanmadı. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Gerekli uygulamayı indirdikten sonra, ekrana gelen tüm driverları kurun. Program açıldığı zaman otomatik olarak aktif hale gelecektir.
çökertme Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #6 omerdgn10 dedi: PS kolundaki açma butonu var iki Joystcik'in arasında ona tıkla otomatik bağlanır eşleştirme ve bağlanma farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Yani tam anlamadım baştan ne yapmam gerek.
omerdgn10 dedi: PS kolundaki açma butonu var iki Joystcik'in arasında ona tıkla otomatik bağlanır eşleştirme ve bağlanma farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Yani tam anlamadım baştan ne yapmam gerek.
fxwestro Decapat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.459 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Adana, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #7 çökertme dedi: Yani tam anlamadım baştan ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... PS butonundan bahsediyor.
çökertme dedi: Yani tam anlamadım baştan ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... PS butonundan bahsediyor.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #8 Hocaların dediği gibi emülatör kullanmak gerekli ve gerçekten işe yarıyorlar optimizasyon konusunda hiç sorun söz konusu değil. DS3 kullanıyorum kumandalar dört dörtlük çalışıyor.
Hocaların dediği gibi emülatör kullanmak gerekli ve gerçekten işe yarıyorlar optimizasyon konusunda hiç sorun söz konusu değil. DS3 kullanıyorum kumandalar dört dörtlük çalışıyor.