USB kabloda data özelliği olması gerekli.
Kablosuz olarak Bluetooth ile bağlantı kurabilir ve uyumlu oyunları oynayabilirsin. Uyumsuz oyunlar için DS4Windows veya Steam üzerinden oynuyorsan hiçbir programa ihtiyacın yok.
BT yok ise data özellikli kabloya ihtiyacın var öncelikle. Buna eminsen DS4Windows'u aşağıdaki linkten indirebilirsin.Hocam Xbox Game Pass'den oyun oynayacağım BT yok. DS4ü nereden güvenli olarak indirebilirim hocam?
BT yok ise data özellikli kabloya ihtiyacın var öncelikle. Buna eminsen DS4Windows'u aşağıdaki linkten indirebilirsin.
Yani data özelliği varsa çalışır dostum. Telefonu PC'ye takıp veri aktarabiliyorsun, işte o kablodan bahsediyorum sana. Fakat bazı kablolar sadece şarj özelliklidir.Düz telefonu şarj ettiğim kabloyla olmaz mı?
Yani data özelliği varsa çalışır dostum. Telefonu PC'ye takıp veri aktarabiliyorsun, işte o kablodan bahsediyorum sana. Fakat bazı kablolar sadece şarj özelliklidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.