PS4 kolu PS3'e bağlanmıyor

Eendeer

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 10.Nesil
Gtx 1080Ti
12GB Ram
Meslek
Devoloper,Editor
DualShock 4'ü PS3'e bağlayabiliyormuşuz ama ben kablo ile bağladığımda ışığı yanıyor ama hareket etmiyor. Her şeyi denedim yok olmuyor. PS3xpad falan denedim olmadı.

Bağlanmaz diye biliyorum. PS4 kolu sonuçta.
Yine de şunu bir dene:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bağlanmaz diye biliyorum. PS4 kolu sonuçta.
Yine de şunu bir dene:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kablo ile olmaya başladı ama kablosuz hata veriyor bağlama sırasında.

@Eendeer kol orijinal ise hem kablosuz hemde kablolu bağlayabilirsin. V1 ve V2 versiyonlarini denedim ikiside çalışıyor. Kablosuz için kolu BT moduna al PS3 den aksesuar ayarlarından BT cihazı tara. Wireless Controller adında çıkacak tıkladıktan sonra şifre isticek. Oraya 0000 veya 1234 yaz. Bağlanıcak. Bir kere bağlandıktan sonra PS tuşu ile konsolu açabilirsin. Yanlız konsol açıkken PS tuşu, jiroskop, titreşim. Çalışmaz.

@Eendeer kol orijinal ise hem kablosuz hem de kablolu bağlayabilirsin. V1 ve V2 versiyonlarini denedim ikisi de çalışıyor. Kablosuz için kolu BT moduna al PS3'ten aksesuar ayarlarından BT cihazı tara. Wireless Controller adında çıkacak tıkladıktan sonra şifre istecek. Oraya 0000 veya 1234 yaz. Bağlanacak. Bir kere bağlandıktan sonra PS tuşu ile konsolu açabilirsin. Yalnız konsol açıkken PS tuşu, jiroskop, titreşim. Çalışmaz.

Kol orijinal Wireless Controller kısmına kadar her şey tamam ona tıkladıktan sonra lütfen bekleyin diyor sonra hata veriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı