Hayır maalesef çalışmaz. Zaten ps5 alınca yanında ps5'in kendi kolu gelmiyor mu?Selam, bende PS4 kolu var ve PS5 alacağım. Sizce orijinal PS4 kolu PS5'te çalışır mı?
2. 3. kola gerek kalmasın diye sordu sanırım.Hayır maalesef çalışmaz. Zaten ps5 alınca yanında ps5'in kendi kolu gelmiyor mu?
Heralde2. 3. kola gerek kalmasın diye sordu sanırım.
Hayır maalesef çalışmaz. Zaten PS5 alınca yanında PS5'in kendi kolu gelmiyor mu?
Hayır maalesef çalışmaz. Zaten PS5 alınca yanında PS5'in kendi kolu gelmiyor mu?
Aynen tanesi 2.5 k2. 3. kola gerek kalmasın diye sordu sanırım.
Hocam anladım ama bir tık dualsense'ler pahalı ama almanız lazım veya 2.el alacaksanız 2 kolu ps5 bakabilirsiniz.Geliyorda abim olduğu için 2. kol lazım yoksa dövüşürüz biz.
Aynen tanesi 2.5 k
Geriye dönük uyumluluk: PS5 konsollarında oynanabilen PS4 oyunları
PlayStation®5 konsolu, PlayStation®4 oyunlarının büyük çoğunluğuyla geriye dönük uyumludur. Bu sayede, binlerce PS4™ oyunundan oluşan harika bir koleksiyonu PS5™ konsolunuzda oynayabilirsiniz.www.playstation.com
Lütfen bu makaleyi okuyabilir misiniz?
Bu oyun hocam arkadaş kol diyor.Geriye dönük uyumluluk: PS5 konsollarında oynanabilen PS4 oyunları
PlayStation®5 konsolu, PlayStation®4 oyunlarının büyük çoğunluğuyla geriye dönük uyumludur. Bu sayede, binlerce PS4™ oyunundan oluşan harika bir koleksiyonu PS5™ konsolunuzda oynayabilirsiniz.www.playstation.com
Lütfen bu makaleyi okuyabilir misiniz?
Hocam ps4 cd'leri ps5'te geriye uyumluluk sayesinde çalışıyor onu dert etmeyin.Bendeki orijinal direk çalışır mı yani tam anlamadım yorgunum dolaşıyorum kaç saatdir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.