A arcedius35 Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar benim PS4 kolum var ve bunu ben PUBG'ye bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim ve hangi uygulama lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2024
Arkadaşlar benim PS4 kolum var ve bunu ben PUBG'ye bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim ve hangi uygulama lazım?
The Notorious Kilopat Cep Doktoru Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #2 Bağlasan da oynamazsın ki, oyun hızlı akıyor sen konsolla dönene kadar herifler seni lobiye yollamış olur. Artı 0 Eksi
Bağlasan da oynamazsın ki, oyun hızlı akıyor sen konsolla dönene kadar herifler seni lobiye yollamış olur.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.217 Çözümler 13 6 Kasım 2024 #3 Dönüştürücü kablo alman lazım bir ucu usb diğer ucu Tip C tabi cihazın hangisini destekliyorsa ona göre seç. Oyunun da PS4 koluna desteği varsa olur o da ayrı bir konu tabi. Artı 0 Eksi
Dönüştürücü kablo alman lazım bir ucu usb diğer ucu Tip C tabi cihazın hangisini destekliyorsa ona göre seç. Oyunun da PS4 koluna desteği varsa olur o da ayrı bir konu tabi.