Y yigitxx7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Çakma PS4 kolu aldım 600 TL'ye geldiğinden beri şarja kaç kere takmama rağmen ışık yanmıyor. Turuncu ışık Bluetooth'a da bağlanmaya çalıştım mavi ışık yandı söndü ama ona da bağlanmadı. Sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2024
Çakma PS4 kolu aldım 600 TL'ye geldiğinden beri şarja kaç kere takmama rağmen ışık yanmıyor. Turuncu ışık Bluetooth'a da bağlanmaya çalıştım mavi ışık yandı söndü ama ona da bağlanmadı. Sorunu nasıl çözebilirim?
Ellie7091 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 838 Çözümler 4 5 Ocak 2024 #2 Kablolu oynanıyor mu?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 5 Ocak 2024 #3 yigitxx7 dedi: Turuncu ışık Genişletmek için tıkla... Turuncu ışık şarj olduğunu gösteriyor, sonra ps butonuna basıp kolu aç, mavi ışık yanar.
yigitxx7 dedi: Turuncu ışık Genişletmek için tıkla... Turuncu ışık şarj olduğunu gösteriyor, sonra ps butonuna basıp kolu aç, mavi ışık yanar.
Y yigitxx7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #4 Ellie7091 dedi: Kablolu oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... PC'ye bağladım kabloyla 15 20 dakika oynadım kapandı sonra. alanur dedi: Turuncu ışık şarj olduğunu gösteriyor, sonra PS butonuna basıp kolu aç, mavi ışık yanar. Genişletmek için tıkla... Biliyorum turuncu ışığın şarj olduğunu yanmiyor işte.
Ellie7091 dedi: Kablolu oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... PC'ye bağladım kabloyla 15 20 dakika oynadım kapandı sonra. alanur dedi: Turuncu ışık şarj olduğunu gösteriyor, sonra PS butonuna basıp kolu aç, mavi ışık yanar. Genişletmek için tıkla... Biliyorum turuncu ışığın şarj olduğunu yanmiyor işte.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.237 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 5 Ocak 2024 #5 yigitxx7 dedi: Biliyorum turuncu ışığın şarj olduğunu yanmiyor işte. Genişletmek için tıkla... Çakma ise zaten diyecek bir şey yok, bozuksa tamir vs de edilmez.
yigitxx7 dedi: Biliyorum turuncu ışığın şarj olduğunu yanmiyor işte. Genişletmek için tıkla... Çakma ise zaten diyecek bir şey yok, bozuksa tamir vs de edilmez.