Çözüldü PS4 kolu şarj oluyor ama açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SlayerTurtle

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar DS4 PS4 USB ile bağlayınca turuncu ışık yanıyor ama PS tuşuna basınca bağlanmıyor.
Gittim iki kolla da denedim olmadı.
DS5 ile denedim olmadı.
Fakat şöyle bir durum var klavye bağladığım zaman backspace ve ESC tuşuna basınca geri alma sesi geliyor ama ekran hala "PlayStation'a tekrar hoş geldiniz" kısmında.
Bir de Numpad'ın oralarda bazı tuşlara basınca "şu an menü erişilemiyor" gibi bir şey diyor.
Arkadaşlar ne yapmam lazım denemediğim yöntem kalmadı.

DS4 telefona falan bağlanıyor.

PS4 açsam Bluetooth kısmından bağlayacağım ama yok "PlayStation'a tekrar hoş geldiniz" kısmından çıkamıyorum ki.

Arkadaşlar gerçekten önemli yardım edermisiniz

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Ata aktarımı olduğunu nereden anlayabilirim?

Şu an neredeyse her kabloda vardir ama sizin attığınızda yok bayağı eski bir kablo. Aldığınız kablonun üstüne data transfer gibi bir şey yazar bakarak alırsınız. PS4 görsün yeter sonra kablosuz kullanırsınız zaten.

Tamamdır hocam en yakın zamanda alıp deneyeceğim

Gerçekten veri aktarımı yapan kablo ile denedim açıldı @Yerayay. Çok teşekkür ederim.

@Yerayay hocam bişe sorcam
Bende 100 dowland 20 upload var ben bunu ps remote play ile görüntü ses bozulmadan akıcı bir şekilde oynarmıyım?

Son düzenleme:

Cihazları kablolu ile bağlarsanız alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…