01Asmodeus
Hectopat
Arkadaşlar merhaba. PS4 kolunu bilgisayara bağladım ve Audio device olarak gözüküyor. Yani bilgisayar kolu hoparlör olarak görüyor ve sesi oraya vermeye çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba. PS4 kolunu bilgisayara bağladım ve Audio device olarak gözüküyor. Yani bilgisayar kolu hoparlör olarak görüyor ve sesi oraya vermeye çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
DS4 Kurulu değil. Dün saatlerce forza oynadım bluetooth ile hiçbir sıkıntı olmadı. Kablolu bağlayınca bu sorun oluyor sanırım.DS4 Windows kurulu mu?
İlk kablo ile bağlayıp eşleştir sonra da Bluetooth ile eşleştir.
Cihazı unutup yeniden bağlan.
DS4 kurulu değil. Dün saatlerce Forza oynadım Bluetooth ile hiçbir sıkıntı olmadı. Kablolu bağlayınca bu sorun oluyor sanırım.
Ses cihazını kulaklığa verdim. Bluetooth da herhangi bir sıkıntı yok. Zaten steamdan oynadığım için DS4 kurmadım.Kablolu bağlayınca speaker olarak görmesi normal, gamepad e kulaklık takarsanız ses kulaklıktan gelir normal olarak fakat oyunlarda algılamıyorsa sıkıntı var. Dediğim gibi DS4 Windows programını kurup öyle deneyin.
Ses cihazını kulaklığa verdim. Bluetooth da herhangi bir sıkıntı yok. Zaten Steam'den oynadığım için DS4 kurmadım.
Evet dostum.Peki Steam PlayStation joystick olarak gamepadinizi algılıyor mu?
Hocam açıkcası başka bir oyunda test etme fırsatı bulamadım çünkü başka gamepad ile oynayacağım oyun yok.Başka oyunlarda algılıyor mu yoksa tek bir oyuna özel olarak mı bunu yapıyor?
Hocam açıkçası başka bir oyunda test etme fırsatı bulamadım çünkü başka gamepad ile oynayacağım oyun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.