PS4 kolu speaker olarak gözüküyor

01Asmodeus

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. PS4 kolunu bilgisayara bağladım ve Audio device olarak gözüküyor. Yani bilgisayar kolu hoparlör olarak görüyor ve sesi oraya vermeye çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. PS4 kolunu bilgisayara bağladım ve Audio device olarak gözüküyor. Yani bilgisayar kolu hoparlör olarak görüyor ve sesi oraya vermeye çalışıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

DS4 Windows kurulu mu?

İlk kablo ile bağlayıp eşleştir sonra da Bluetooth ile eşleştir.

Cihazı unutup yeniden bağlan.

DS4 kurulu değil. Dün saatlerce Forza oynadım Bluetooth ile hiçbir sıkıntı olmadı. Kablolu bağlayınca bu sorun oluyor sanırım.

Kablolu bağlayınca speaker olarak görmesi normal, gamepad e kulaklık takarsanız ses kulaklıktan gelir normal olarak fakat oyunlarda algılamıyorsa sıkıntı var. Dediğim gibi DS4 Windows programını kurup öyle deneyin.

Kablolu bağlayınca speaker olarak görmesi normal, gamepad e kulaklık takarsanız ses kulaklıktan gelir normal olarak fakat oyunlarda algılamıyorsa sıkıntı var. Dediğim gibi DS4 Windows programını kurup öyle deneyin.
Ses cihazını kulaklığa verdim. Bluetooth da herhangi bir sıkıntı yok. Zaten steamdan oynadığım için DS4 kurmadım.

Başka oyunlarda algılıyor mu yoksa tek bir oyuna özel olarak mı bunu yapıyor?

Bende tüm driverları kaldırdım, DS4 Windows'u de kaldırdım PC'ye kablo ile bağladım, oyunlarda çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı