PS4 kolu Steam'de çalışmıyor

• Konuyu başlatan apls
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 61

apls

Femtopat
Daha fazla  
Ben PS4 kolu mu bilgisayara bağlayıp oyuna girince PlayStation logoları yerine Xbox logaları gözüküyor.

Bu arada oyunlara Steam'den giriyorum ve oyunun PS4 kol desteği var.

Biri yardım etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal durum, oyunlar Microsoft tabanlı olarak yapıldığı için PS logoları çıkmaz, bunun çözümü DS4 gibi bir yazılım kullanıp premium alınca PS üzeriden çalışıyor gibi gösterip logoları öyle göstermekti.

DS4 kullanıyorum da Premium'u nereden alınıyor ve kaç TL?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben PS4 kolu mu bilgisayara bağlayıp oyuna girince PlayStation logoları yerine Xbox logaları gözüküyor.

Bu arada oyunlara Steam'den giriyorum ve oyunun PS4 kol desteği var.

Biri yardım etsin.

PS 5 kolunun artık PC uyumlu olduğunu, Steam'in otomatik olarak tanıdığına eminim, hatta bir sürü video vardı PC de çalıştığına dair fakat PS 4 kolu için geçerli miydi bilmyorum. PlayStation sayfasından PC için bir yazılım indirme gerekliliği vardı ama PS 4 kolu için geçerli mi emin değilim yine.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4.93USD

Çoğu oyunla halen uyumlu değil DualSense. Bu yüzden Xbox düzene sahip Hall-efect kontrolcüler öneriyoruz.

Triple a oyunların bir çoğunu destekliyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…