PS4 kolu Xbox Game Pass'de kullanılabilir mi?

Sam00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Xbox Game Pass'den FIFA 22 oynamak için PS4 kolu almayı düşünüyorum fakat PS4 kolu Game Pass oyunları için uyumlu mu? Onu bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Xbox Game Pass'den FIFA 22 oynamak için PS4 kolu almayı düşünüyorum fakat PS4 kolu Game Pass oyunları için uyumlu mu? Onu bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Oyun için PlayStation 4 yani dualshock 4 desteği var ise kullanabilirsiniz rahatlıkla.

DS4Windows isimli program, DualShock 4/5 kolunuzu Xbox oyunlarında kullanabilmeniz için Xbox 360 kolu gibi gösteren bir programdır. Ben kullanıyorum ve tavsiyemdir.

FIFA ile tam uyumlu fakat bazı oyunlar için DS4Windows uygulamasını kurman lazım. PS4 koluna 1K vermek yerine Xinput destekli bir kol alabilirsiniz.

FIFA ile tam uyumlu fakat bazı oyunlar için DS4Windows uygulamasını kurman lazım. PS4 koluna 1K vermek yerine Xinput destekli bir kol alabilirsiniz.
Xinput destekli kol deyip şu konularda birisi daha F310 derse yemin ediyorum kavga çıkartırım :D. 1K PS4 koluna verilmek yerine farklı marka DualShock alınabilir. Ben PoloSmart DualShock 4 aldım. PSG05 modeli. Süper çalışıyor. 350 TL'ye değer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı