A AreFakiyes Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7 21 Aralık 2020 #1 Bilgisayara PS4 kolunu bağladığım zaman Xbox kolu olarak görünüyor. Oyunlarda sıkıntı yaşıyorum, bu yüzden bir çağresi var mıdır?
Bilgisayara PS4 kolunu bağladığım zaman Xbox kolu olarak görünüyor. Oyunlarda sıkıntı yaşıyorum, bu yüzden bir çağresi var mıdır?
byand Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 543 Çözümler 1 21 Aralık 2020 #2 DS4Windows by Jays2Kings Şu siteden uygulamayı kurmayı dene.
ahmet tglk Hectopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 311 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #3 Bilgisayara bağladığın her kol öyle gözükür bazı programlar var bunu değiştirmek için
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #4 Hocam, bu durumda bir sıkıntı olmaması gerekir. Oyunlar zaten Xbox koluna göre ayarlıdır.
A AreFakiyes Decapat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7 21 Aralık 2020 #5 byand dedi: DS4Windows by Jays2Kings Şu siteden uygulamayı kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... zaten bu xbox kontrollerine çevirsin diye kullanılıyor Yener K. dedi: Hocam, bu durumda bir sıkıntı olmaması gerekir. Oyunlar zaten Xbox koluna göre ayarlıdır. Genişletmek için tıkla... bu bir sıkıntı death stranding oynayacam ama maalesef xbox controlleri olduğı için oynayamıyorum ahmet tglk dedi: Bilgisayara bağladığın her kol öyle gözükür bazı programlar var bunu değiştirmek bana eskiden böyle bir şey olmuyordu yeni olmaya başladı Genişletmek için tıkla...
byand dedi: DS4Windows by Jays2Kings Şu siteden uygulamayı kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... zaten bu xbox kontrollerine çevirsin diye kullanılıyor Yener K. dedi: Hocam, bu durumda bir sıkıntı olmaması gerekir. Oyunlar zaten Xbox koluna göre ayarlıdır. Genişletmek için tıkla... bu bir sıkıntı death stranding oynayacam ama maalesef xbox controlleri olduğı için oynayamıyorum ahmet tglk dedi: Bilgisayara bağladığın her kol öyle gözükür bazı programlar var bunu değiştirmek bana eskiden böyle bir şey olmuyordu yeni olmaya başladı Genişletmek için tıkla...
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 22 Aralık 2020 #6 Kontrolleri kendiniz ayarlayabilir misiniz?
P ple4se Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #7 Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Kablo ile bağladığımda ps4 tuşları gözüküyor oyun ekranında kablosuz bağlanınca ise xbox tuşları oluyor. Yok mu bi çözümü ?
Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Kablo ile bağladığımda ps4 tuşları gözüküyor oyun ekranında kablosuz bağlanınca ise xbox tuşları oluyor. Yok mu bi çözümü ?