Ps4 bazı özellikler bakımından bilgisayarlara benziyor anladığım kadarıyla. Peki biz konsolda aynı anda hem orjinal hemde korsan oyunları oynayabilir miyiz? Biliyorum erken ama bir öngörüde bulunabilecek var mı?
Hocam maddi durumum çok iyi değil sadece multiplayerını beğendiğim oyunları alabilecek durumdayım. Bu yüzden soruyorum örneğin Assasins Creed serisinin multiplayer kısmı hiç ilgimi çekmesede campain kısmı oldukça zevkli benim için. Bunun gibi.
Ps4 bazı özellikler bakımından bilgisayarlara benziyor anladığım kadarıyla. Peki biz konsolda aynı anda hem orjinal hemde korsan oyunları oynayabilir miyiz? Biliyorum erken ama bir öngörüde bulunabilecek var mı?
Hocam elektronik alemde ne kadar açık kapanırsa o kadar açık bulunur. Apple'ın kale gibi koruduğu iOS bile Jailbreak olabiliyorken PC mimarisiyle neredeyse aynı Playstation'ın kırılamaması imkansızdır. Şöyle bir tahmin yürütebiliriz. Playstation elbet bir gün fetholunacaktır. Onu fetheden hacker ne güzel hacker, onu fetheden kodlar ne güzel kodlardır.
Hocam maddi durumum çok iyi değil sadece multiplayerını beğendiğim oyunları alabilecek durumdayım. Bu yüzden soruyorum örneğin Assasins Creed serisinin multiplayer kısmı hiç ilgimi çekmese de campaing kısmı oldukça zevkli benim için. Bunun gibi.