PS4 Kulaklık Önerisi

icarus

Hectopat
Daha fazla  
450 TL'ye kadar bütçem var ama daha az olursa da daha iyi olur. Aklımda Logitech G633 var ama sesi kısık diyorlar ve fiyatının hakkını vermiyor diyorlar.
SteelSeries Siberia Elite Prism, Razer Kraken 7.1 Chroma, Turtle Beach de düşünüyorum ama pek anlamadığım için emin olamıyorum da. Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
İncelemesine baktığım kadarıyla Turtle Beach Ear Force 500p aklıma baya yattı gibi ama hala zamanım var tavsiye ve görüşlerinizi belirtin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini çöpe at derim, ama dinlemeyeceksin büyük ihtimalle, HyperX Cloud Core/II ya da G933(kablosuz olduğu için) al derim. Sadece bu üçü arasinda seçim yapmanı şiddetle öneririm.

Aslında ben PS4 ile tam uyumlu bir kulaklık arıyorum. Turtle Beach düşünüyorum ama malzeme kalitesinden şikayetçi çok kişi var emin olamıyorum o yüzden. Logitech ise ses kısık, 430 denedim kısıktı. Yani Gold Wireless gibi duruyor şuan, uyumlu olduğu için.

PS4 ile tam uyumlu bir kulaklık derken? Dünyadaki hemen hemen her kulaklık standart 1/8 jak sistemine sahip. Yani alabileceğin hemen hemen her kulaklık PS4'de de bulunan jak girişi ile kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Kaldı ki bu jak PS4'ün girişine uyuyorsa "yarım uyumlu" gibi bir şeyden sözedilemez. Almayı düşündüğünüz kulaklıkların hepsi gerçekten ses konusunda kötü kulaklıklar. Eğer bir ürünün markasına para vermek ve kalitesiz bir ses duymak istiyorsan buyur, hepsini alabilirsin bu yazdıklarının.
Eğer izolasyon ihtiyacın varsa AKG K92, yoksa Audio Technica AD500X alabilirsin. Bu kulaklıkların yanına basit bir mikrofon eklemen ile birlikte birer oyuncu kulaklığına dönüşecekler. İki kulaklığı da Amazon'dan bulabilirsin. Ülkemizdeki bir mağazadan alacaksan da HyperX Cloud'un USB ses kartı bulunmayan versiyonunu alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı