T tahagnc Hectopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #1 Merhabalar PS 4'de bir kullanici olusturdum ve o kullanicinin icinden PS stordan FIFA 2020 satın aldım o kullanıcıyı PS kaldirsam oyunu tekrar satin almam gerekirmi. Yoksa PS Network hesabinda kalir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2020
Merhabalar PS 4'de bir kullanici olusturdum ve o kullanicinin icinden PS stordan FIFA 2020 satın aldım o kullanıcıyı PS kaldirsam oyunu tekrar satin almam gerekirmi. Yoksa PS Network hesabinda kalir mi?
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 4 Nisan 2020 #2 Oyunun sahibi primary hesap konsoldan silindiğinde oyuna giriş yapılamıyor.
T tahagnc Hectopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #3 OtoburPirana dedi: Oyunun sahibi primary hesap konsoldan silindiğinde oyuna giriş yapılamıyor. Genişletmek için tıkla... Ps networkden oyun aldim ama bu konsol gecici baska konsola gecicem yakinda network hesabimi oraya girsem oyunlar kayitli halde kalirmı hala
OtoburPirana dedi: Oyunun sahibi primary hesap konsoldan silindiğinde oyuna giriş yapılamıyor. Genişletmek için tıkla... Ps networkden oyun aldim ama bu konsol gecici baska konsola gecicem yakinda network hesabimi oraya girsem oyunlar kayitli halde kalirmı hala
OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 4 Nisan 2020 #4 tahagnc dedi: Ps networkden oyun aldim ama bu konsol gecici baska konsola gecicem yakinda network hesabimi oraya girsem oyunlar kayitli halde kalirmı hala Genişletmek için tıkla... Oyunun sahibi satın alındığı hesaptır. Hangi konsola girerseniz girin oyun hesabınızda kalır ve tekrar indirip oynayabilirsiniz.
tahagnc dedi: Ps networkden oyun aldim ama bu konsol gecici baska konsola gecicem yakinda network hesabimi oraya girsem oyunlar kayitli halde kalirmı hala Genişletmek için tıkla... Oyunun sahibi satın alındığı hesaptır. Hangi konsola girerseniz girin oyun hesabınızda kalır ve tekrar indirip oynayabilirsiniz.
T tahagnc Hectopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #5 OtoburPirana dedi: Oyunun sahibi satın alındığı hesaptır. Hangi konsola girerseniz girin oyun hesabınızda kalır ve tekrar indirip oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için
OtoburPirana dedi: Oyunun sahibi satın alındığı hesaptır. Hangi konsola girerseniz girin oyun hesabınızda kalır ve tekrar indirip oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımlarınız için