DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 17 Ocak 2019 #1 Hiçbir şekilde açamıyorum. 2. Resimde ok tuşuna bastım.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.548 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 17 Ocak 2019 #2 2. Fotoğrafta tamam dedin ancak söyleneni yapıp mı tamam dedin, yoksa geçiştirmek için mi tamam dedin? Elinizde varsa boş bir USB belleğe buradaki dosyayı indirip tekrar dener misin. PS4 Sistem Yazılımı
2. Fotoğrafta tamam dedin ancak söyleneni yapıp mı tamam dedin, yoksa geçiştirmek için mi tamam dedin? Elinizde varsa boş bir USB belleğe buradaki dosyayı indirip tekrar dener misin. PS4 Sistem Yazılımı
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 18 Ocak 2019 #3 Bkz: (Google Çeviri)
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 18 Ocak 2019 #4 Onur Altuğ Sever dedi: 2. Fotoğrafta tamam dedin ancak söyleneni yapıp mı tamam dedin, yoksa geçiştirmek için mi tamam dedin? Elinizde varsa boş bir USB belleğe buradaki dosyayı indirip tekrar dener misin. PS4 Sistem Yazılımı Genişletmek için tıkla... Geçiştirmek için tamam dedim Furkan17TR dedi: Bkz: (Google Çeviri) Genişletmek için tıkla... Anlamadım Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2019
Onur Altuğ Sever dedi: 2. Fotoğrafta tamam dedin ancak söyleneni yapıp mı tamam dedin, yoksa geçiştirmek için mi tamam dedin? Elinizde varsa boş bir USB belleğe buradaki dosyayı indirip tekrar dener misin. PS4 Sistem Yazılımı Genişletmek için tıkla... Geçiştirmek için tamam dedim Furkan17TR dedi: Bkz: (Google Çeviri) Genişletmek için tıkla... Anlamadım
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.827 Makaleler 1 Çözümler 16 19 Ocak 2019 #5 Silinen üye dedi: Anlamadım Genişletmek için tıkla... Diyor ki çeviriden Türkçe'ye çevirip yazının anlattığını yapın.
Silinen üye dedi: Anlamadım Genişletmek için tıkla... Diyor ki çeviriden Türkçe'ye çevirip yazının anlattığını yapın.