eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 PS4 koluma kablolu kulaklığımı bağladım. Oyun sesi bana geliyor arkadaşımın sesi de geliyor ama benim sesim gitmiyor mikrofonu açamıyorum.
PS4 koluma kablolu kulaklığımı bağladım. Oyun sesi bana geliyor arkadaşımın sesi de geliyor ama benim sesim gitmiyor mikrofonu açamıyorum.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 14 Aralık 2024 #2 Kulaklığın mikrofonu olmayabilir. Artı 0 Eksi
KS KS eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 Michael_Myers dedi: Kulaklığın mikrofonu olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Anker soundcare Q21i imkanı yok mikrofonu olmamasının yeni aldım. Kablolu bağlıyorum kol a ondan olabilir mi çünkü Bluetooth bağlanmıyor PS'ye. Artı 0 Eksi
Michael_Myers dedi: Kulaklığın mikrofonu olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Anker soundcare Q21i imkanı yok mikrofonu olmamasının yeni aldım. Kablolu bağlıyorum kol a ondan olabilir mi çünkü Bluetooth bağlanmıyor PS'ye.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 15 Aralık 2024 #4 eymen03 dedi: Anker soundcare Q21i imkanı yok mikrofonu olmamasının yeni aldım. Kablolu bağlıyorum kol a ondan olabilir mi çünkü Bluetooth bağlanmıyor PS'ye. Genişletmek için tıkla... Ben hem PS4'te hem de 5'te kablolu olarak kullandım alakası yok. Cihazın Bluetooth bölümü olması lazım ayarlardan karıştırın bir bulursunuz. Artı 0 Eksi
eymen03 dedi: Anker soundcare Q21i imkanı yok mikrofonu olmamasının yeni aldım. Kablolu bağlıyorum kol a ondan olabilir mi çünkü Bluetooth bağlanmıyor PS'ye. Genişletmek için tıkla... Ben hem PS4'te hem de 5'te kablolu olarak kullandım alakası yok. Cihazın Bluetooth bölümü olması lazım ayarlardan karıştırın bir bulursunuz.
KS KS eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 Michael_Myers dedi: Ben hem PS4'te hem de 5'te kablolu olarak kullandım alakası yok. Cihazın Bluetooth bölümü olması lazım ayarlardan karıştırın bir bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor baplanmıyor desteklemiyor Artı 0 Eksi
Michael_Myers dedi: Ben hem PS4'te hem de 5'te kablolu olarak kullandım alakası yok. Cihazın Bluetooth bölümü olması lazım ayarlardan karıştırın bir bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor baplanmıyor desteklemiyor
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 15 Aralık 2024 #6 eymen03 dedi: Olmuyor baplanmıyor desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kablolu olarak bağlanmaktan başka çaren yok 4 ay önceye kadar bende PS4'te kablolu kullanıyordum ve her şeyi çalışıyordu. Artı 0 Eksi
eymen03 dedi: Olmuyor baplanmıyor desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... O zaman kablolu olarak bağlanmaktan başka çaren yok 4 ay önceye kadar bende PS4'te kablolu kullanıyordum ve her şeyi çalışıyordu.
KS KS eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #7 Michael_Myers dedi: O zaman kablolu olarak bağlanmaktan başka çaren yok 4 ay önceye kadar bende PS4'te kablolu kullanıyordum ve her şeyi çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam işte normalde Bluetooth'lu ama kablolu yapıyorum mikrofon acılmıyor ses geliyor sadece. Artı 0 Eksi
Michael_Myers dedi: O zaman kablolu olarak bağlanmaktan başka çaren yok 4 ay önceye kadar bende PS4'te kablolu kullanıyordum ve her şeyi çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam işte normalde Bluetooth'lu ama kablolu yapıyorum mikrofon acılmıyor ses geliyor sadece.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 740 Çözümler 7 15 Aralık 2024 #8 Mikrofon tuşu falan var mı kulakligin üstünde belki ordan kapalıdır Artı 0 Eksi
KS KS eymen03 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #9 Michael_Myers dedi: Mikrofon tuşu falan var mı kulakligin üstünde belki ordan kapalıdır Genişletmek için tıkla... yok gibi Artı 0 Eksi
Michael_Myers dedi: Mikrofon tuşu falan var mı kulakligin üstünde belki ordan kapalıdır Genişletmek için tıkla... yok gibi