PS4 Minecraft dünyam yüklenmiyor

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Merhaba bugün normal bir şekilde oynadım ardından "kaydet ve çık" seçeneği ile oyunu kapattım fakat resimdeki yerde 15 dakika takılı kaldı bende haliyle oyunu kapatmak zorunda kaldım. Tekrar girdiğimde dünyam yoktu, önceki dünyalarım gözüküyor ama o dünyam gözükmüyordu.
Çevrimiçi depolama hizmetinde ve PlayStation'un kendi depolama ayarları kısmında duruyor fakat oyunda gözükmüyor ne yaptıysam. Sebebini bilen var mı acaba?

mgnzrp2xf4z81.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim söylediyse yanlış söylemiş. Açıp bak iki sürümü de karşılaştır. Sence aynı sürüm olma ihtimali var mı?
Güncel oynamaya başladım PS4 sürümünü. Buradan moblara ve destekledikleri sürümlere bakabilirsin sende. Bu ok atınca yavaşlatan skeleton güncellemelerini falan da almış anlaşılan ki oyunda karşıma çıktılar. Başını ağrıtıyorum kusura bakma.

Güncel oynamaya başladım PS4 sürümünü. Buradan moblara ve destekledikleri sürümlere bakabilirsin sende. Bu ok atınca yavaşlatan skeleton güncellemelerini falan da almış anlaşılan ki oyunda karşıma çıktılar. Başını ağrıtıyorum kusura bakma.
Onları falan almıştır. Ama warden falan onları almış olması imkansız.

Screenshot_2023-03-29-20-12-26-625_com.android.chrome.jpg

En son update 1.95 miş yani 9 eylül 2019. 9 eylül 2019 dan sonra ki hiçbir güncelemeyi almamış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı