Hocam o zaman tercihiniz Pro olmalı. Pro'nun Slim'den kötü bir yanı yok aksine oyunlarda daha yüksek kare hızı verir. Yani daha performaslı/iyi bir cihazdır.
PS4 fat =2013 ilk çıktığı sürüm olduğu için fan sesi gibi sorunlar olabiliyor.
PS4 Slim = 15 Eylül 2016 fat kasa ile güçleri aynı olmasına rağmen daha az sorunu var ve daha güncel.
PS4 Pro = 10 Kasım 2016 donanımsal olarak fat ve Slim kasadan daha güçlü ve daha az sorunlu.
Üretim ve performans farkları mevcut.
Slim ve Pro en güncel üretilen modellerdir. Pro en güçlü modeldir ve sonrasında Slim ve fat modeli gelir.
En sessiz soğutma Slim modellere aittir ama fat kasalar özellikle 2013 üretim jet Black kasalar oldukça sesli çalışır.
İthalatçı garantili olanlardan uzak durun hocam, Eurasia garantili modeller daha iyi. Bu arada bütçe artar mı veya ikinci ele bakış açınız nedir bilmiyorum ancak 15.000₺'ye sahibinden'de PS5 ilanları var, haberiniz olsun.
İthalatçı garantili olanlardan uzak durun hocam, Eurasia garantili modeller daha iyi. Bu arada bütçe artar mı veya ikinci ele bakış açınız nedir bilmiyorum ancak 15.000₺'ye Sahibinden'de PS5 ilanları var, haberiniz olsun.
Benim bu aralar birazcık hayalim gibi, nedeni GoW Ragnarök oynamak. İleride belki almaya çalışırım. PS'in oyunları bir başka kaliteli oluyor ya. Şimdilik PC gelmesini beklemekle yetineceğim