PS4 mü? GTX 1070 mi?

RIPSHOT

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bir haftadır kafamı karıştıran bir olay var. Ben biraz bütçe ayırdım 1200TL gibi. Bu parayla PS4 alacaktım. Fakat bir dostum bana yeni ekran kartına geç dedi. Benim ise PS4 alma isteğim ileriki AAA oyunlarda PC yetmezse PS4 optimizasyondan kurtarır diye birde exclusive oyunlar. Sistemim:
  • Asus GTX 970 4GB GDDR5 O.C Edition
  • i7 4790 3.60GHZ
  • 12GB RAM
Bu sisteme ise alacağım ekran kartı 1070 olacak. Eğer ekran kartı al daha iyi olur derseniz GTX 970'i satıp GTX 1070 alacağım. GTX 970'den 1070'e geçmenin nasıl bir faydası olur? PC'de yeni yeni yazılım işi ve oyunlarda mod işi ile uğraştığımdan ileride PC AAA oyunlarda takılma sorunu falan yaşatır diye PS4 istiyordum Ne almalıyım sizce? Bir de PC'ye çok emülatör kuruyorum onların da oyun performansını düşürmesinden korktum arada ROM bulurken virüs de girebiliyor onları da siliyorum bunun etkisi de büyük PS4 almak istememde. Oyunları satın alma konusunda sıkıntım olmaz PS4'te.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın bence bir süre daha götürür, seneye ekran kartı için tekrar bütçe ayırabilirim dersen PS4 al derim.

Eğer 1170 kartları bekleyemem, zaten tekrar yakın zamanda böyle bütçem olmaz dersen GTX 1070 al derim.

Gtx 1070 daha uygun bir seçim olacaktır bence PlayStation fazla önermem ben özellikle VR oyunlar da oynamak istiyorsanız Gtx 1070 seçebilirsiniz. Tabi karar sizin iki seçimde de pişman olmazsınız

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı