Koray Kartal Hectopat Katılım 20 Kasım 2014 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar ps3 veya ps4 alıcak kadar param var sizce hangisini almalıyım? Grafikden bahsetmeyin bana Hala Super Mario Bros oynayan insanım ben Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2014
Arkadaşlar ps3 veya ps4 alıcak kadar param var sizce hangisini almalıyım? Grafikden bahsetmeyin bana Hala Super Mario Bros oynayan insanım ben
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #2 Bütçeniz yetiyorsa ps4 alın. Ayrıca mario'nun zamanı yok her zaman oynayabilirim sıkılmam. Ama ps4 oyunları pahalıdır.
Bütçeniz yetiyorsa ps4 alın. Ayrıca mario'nun zamanı yok her zaman oynayabilirim sıkılmam. Ama ps4 oyunları pahalıdır.
C CPlOvEr Ziyaretçi 8 Aralık 2014 #3 PS3 devri kapandı. Ancak daha önce PS3'ünüz olmadıysa PS3'te oynamadığınız oyunların sayısı fazladır. Dolayısıyla PS3'te alabilirsiniz.
PS3 devri kapandı. Ancak daha önce PS3'ünüz olmadıysa PS3'te oynamadığınız oyunların sayısı fazladır. Dolayısıyla PS3'te alabilirsiniz.
Merhaba! Hectopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #4 PS3 alabilirsiniz ama paranız yetiyor ise ,PS4 alın güncel olmak her zaman iyidir.
faxing_berlin Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 169 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #5 ps3 artık eskidiği için oyunlar hafif hafif çıkmamaya başladı mesela uncharted 4
Mr. Paramedik Hectopat Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 241 Makaleler 5 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 112 Acil 17 Aralık 2014 #6 Ps4 artık çok daha mantıklı. Grafik dışında konuşacak olursak artık yeni oyunlar sadece yeni nesile çıkacak, bu açıdan bak.
Ps4 artık çok daha mantıklı. Grafik dışında konuşacak olursak artık yeni oyunlar sadece yeni nesile çıkacak, bu açıdan bak.