PS4 mü, Xbox mı?

Önceki nesillerde Playstation kullandım eğer çıkan oyunlara 600'er TL verebilecek bütçeniz varsa sizin için Playstation daha uygun olur.
Her oyuna 600 TL vermesine gerek yok. MTC, PlayStore ve bir çok sitede indirim var. Ayrıca Plus üyelerine özel bir sürü indirim var. Pahalı oyunları dijital almak yerine kutulu alır ve bitirince takas eder.
600 lira'm olmasa bile 2. el alabilir oyunun kutulu halini alarak.
Dostum bütçen el veriyorsa PS4 yapıştır hiç düşünme. Gerçekten pişman olursun Xbox ile. Defalarca elimden çıkarmaya çalıştım, en sonu satıp PC'ye geçmeye karar verdim.

PS4 Pro'da alabilirm Xbox Series S'de fakat benim korkum aldıktan sonra pişman olmak.
Sana tavsiyem biraz daha para biriktirmen (zaten stok sorunu da çözülür o zamana kadar) PS5 Digital alman. Naçizane görüşüm PS5'tir hem God of War ve Last of Us'a direkt erişimin olur PS Plus Collection üzerinden.
PS4'ün ömrü maksimum 2022 sonu (ki bu da iyimser bir tablo)

Sana tavsiyem biraz daha para biriktirmen (zaten stok sorunu da çözülür o zamana kadar) PS5 Digital alman. Naçizane görüşüm PS5'tir hem God of War ve Last of Us'a direkt erişimin olur PS Plus Collection üzerinden.
Katılıyorum, bütçeni arttırıp PS5 alman daha iyi olur.

Ben almayacağım ailem alacak PS5 alabileceklerini hiç düşünmüyorum 1-2 yıl daha beklersem ne olacağını pek bilmiyorum.

Bu biraz seninle ilgili bir durum. Çevrendeki arkadaşların genel olarak hangi konsolu kullanıyorsa o tarafa yönelmeni tavsiye ederim. XBOX 360'ta GTA5 çoğu kez tek başıma oynarken, PS4'te bir çok arkadaşımla oynadım. Daha kolay arkadaş ediniyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…