L LigH Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Merhaba Xbox veya PS 4 almak istiyorum birkaç video izledim bu konu hakkında PS 4 eskidi daha yavaş Xbox konsolları daha yeni dedi fakat ben karar veremedim. Bütçe yaklaşık 4000 TL. Hangi konsolu almalıyım sizce?
Merhaba Xbox veya PS 4 almak istiyorum birkaç video izledim bu konu hakkında PS 4 eskidi daha yavaş Xbox konsolları daha yeni dedi fakat ben karar veremedim. Bütçe yaklaşık 4000 TL. Hangi konsolu almalıyım sizce?
Funny Valentine Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #2 Xbox Series S al bence.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 13 Mayıs 2021 #3 Xbox alın game pass ile kafanıza göre oyun oynayın. Glank dedi: Xbox alın game pass ile kafanıza göre oyun oynayın. Genişletmek için tıkla... Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com
Xbox alın game pass ile kafanıza göre oyun oynayın. Glank dedi: Xbox alın game pass ile kafanıza göre oyun oynayın. Genişletmek için tıkla... Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com
Funny Valentine Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #4 Ama bence bir gamepass oyunlarına bak senin kafada oyun var mı diye.
L LigH Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #5 Glank dedi: Xbox alın Game Pass ile kafanıza göre oyun oynayın. Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Oyun satın almada PS 4'den farkı yok değil mi The Last of Us ve Uncharted var mı?
Glank dedi: Xbox alın Game Pass ile kafanıza göre oyun oynayın. Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al. www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Oyun satın almada PS 4'den farkı yok değil mi The Last of Us ve Uncharted var mı?
ulasozeken Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 342 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #6 Xbox series s alamanız daha mantıklı olacaktır ama bence ps4 oyunları daha cazip
Funny Valentine Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #7 Hayır onlar sadece PS'ye özel konsolun mantığı bu zaten.
Caganovski Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 153 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #8 Şimdi şöyle ki tercihe göre oyunlar ve performansa göre değişiklik gösterir.
Funny Valentine Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 906 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #9 Game Pass'teki oyunlar; Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
Game Pass'teki oyunlar; Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın. www.xbox.com
Crayman Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 124 Çözümler 2 Yer Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 13 Mayıs 2021 #10 Kesinlikle Xbox.