X1 gamepad'imde farklı bir marka mikrofonlu kulaklık kullanıyorum. Gerek oyun sesleri gerekse konuşma sesleri çok net. Ses ayarlarını da konsoldan değiştirebiliyorsunuz.
Xbox aldım, gayet memnunum. Hangi cihazın exc. oyunları hoşuna gidiyorsa onu al.
X1 gamepad'imde farklı bir marka mikrofonlu kulaklık kullanıyorum. Gerek oyun sesleri gerekse konuşma sesleri çok net. Ses ayarlarını da konsoldan değiştirebiliyorsunuz.
Belki eski yazılımda dediğiniz doğru olabilir. Yeni aldığım için cihaz Windows 10 ile birlikte geldi. Hatta isterseniz sadece sohbet seslerini, isterseniz sadece oyun seslerini ve yine her ikisini de duyacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz konsoldan. Birini yükseltip diğerini de düşürebiliyorsunuz.
Belki eski yazılımda dediğiniz doğru olabilir. Yeni aldığım için cihaz Windows 10 ile birlikte geldi. Hatta isterseniz sadece sohbet seslerini, isterseniz sadece oyun seslerini ve yine her ikisini de duyacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz konsoldan. Birini yükseltip diğerini de düşürebiliyorsunuz.
Xbox One genelse 900p oynatıyor, aralarında aman aman fark varmı 1080p ile orasıni bilemem ama sırf almama sebebim 900p oynatması. Bilen varsa yazabilir mi, fark o kadar büyük mü ?
Xbox One genelse 900p oynatıyor, aralarında aman aman fark varmı 1080p ile orasıni bilemem ama sırf almama sebebim 900p oynatması. Bilen varsa yazabilir mi, fark o kadar büyük mü ?
Fark var. Yani gözle görülebilir. Yani bir de 150 ekran tv de oynarsanız fark ayna gibi oluyor. Grafik kalitesi açısından her oyunda kuşkusuz ps4 önde. Emin olabilirsiniz.
Ps4 sahibiyim ve çok memnunum kardeşim. Bunun yanında bir de sony , türkçe oyun konusunda ülkemize verdiği değeri gösterdiği için milliyetçilik yaparak ps4 aldım. Ama arkadaşlarımın da dediği gibi konsola özel oyunlardan hangisinin oyunları hoşuna gidiyorsa onu alman mantıklı.
Fark var. Yani gözle görülebilir. Yani bir de 150 ekran tv de oynarsanız fark ayna gibi oluyor. Grafik kalitesi açısından her oyunda kuşkusuz PS4 önde. Emin olabilirsiniz.
Ben detaylarda baya fark gördüm. Çünkü xbox da 900p olan bir oyunun ps4 de 1080p olan oyunla zaten mantıken bir fark olması gerekiyor. Ayrıca diğer forumlarda da insanlar aralarında büyük fark olduğunu belirtmiş. Ama sizin oynadığınız oyun 1080p ise fark tabi ki olmayacaktır.