PS4 mü Xbox Series S mi?

Hocam kırık konsolla falan uğraşılmaz PS4'e yeni oyun da çıkmıyor zaten, seneye çekerler fişini. Series S alın 4-5 sene kafanız rahat olur.

Hocam haklısınız ben PS4 almayı planlıyordum ama ya yeni oyunlar çıkmazsa gerginliğinden buraya sormak istedim.

Hocam haklısınız ben PS4 almayı planlıyordum ama ya yeni oyunlar çıkmazsa gerginliğinden buraya sormak istedim.

Yeni oyun derdiniz varsa PS5'ya da series serisi bir konsol alın, eğer oyun parasını dert etmiyorsanız PS5 alın, bütçeniz kısıtlıysa Series S.

Yeni oyun derdiniz varsa PS5'ya da series serisi bir konsol alın, eğer oyun parasını dert etmiyorsanız PS5 alın, bütçeniz kısıtlıysa Series S.

Hocam bütçem çok kısıtlı bu yüzden 2. el Series S almaya karar verdim.

Ben hep PS taraftırıyım ama PS4 şu an ölü yatırım olur çıkmazsa diye bir şey yok çıkmayacak 2023 son bazı basit oyunlar cıkmaya devam edecek Xbox seris s almanız daha mantıklı bir tercih olacaktır 30 FPS yerine 60 oynamak ve ilerisi için güncel oyunları deneyimlemek için doğru tercih Xbox.

Ps5 mi xbox x mi deseydin ps5 derdim ama suan dogru karar s almak

Hocam teşekkürler.

Herkese baştan teşekkürler iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…