PS4 mü yoksa 2500 liraya toplama bilgisayar mı ?

Oynayacağınız oyunlara bağlı. Bence bütçenize uygun bir kasa toplamak daha iyi. Bilgisayar ile yapabileceğiniz şeyler daha fazla bence.

Bencede oynayacağın oyunlara bakmanı öneririm bf4 gta4-5 flan bu tarz oyunlar için bence konsol alınmaz pc alınır ama konsol'unda kendine özel oyunları var mesela ınfamous second son konsola özel ve sırf bu oyun için ben bile ps4 almayı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum para yok, 2.100 liraya flan pc toplamıştım geçen sene ve memnunum.

Aslında bu tercih meselesi. Mesela ben konsol oyuncusuyum. Konsol oyuncusu olmamın en büyük nedeni rahatlık. Bilgisayar başında 90 derece bir şekilde oturmak belimi ağrıtıyor. Konsol da ise rahatça oyun oynanabiliyor. Eğer sizin oyunlara verecek pek fazla paranız yoksa ve çok oyun oynayacaksanız bilgisayarı, oyun konusunda seçici iseniz konsol alın. Ha bu arada konsol alacaksanız mutlaka bir bilgisayarınız(Masaüstü veya dizüstü) olsun.

Televizyonun varmı kendine ait bir odan varmı ?

Benim şahsi görüşüm Toplama bilgisayardır sebepi;Öncelikle PS4'de kısıtlama var yapabileceğiniz oyun oynamaktan başka birşey değil fakat bilgisayar platform'unda elinizde çeşitlilik var müzik,oyun,web vs. vs. gibi durumlar söz konusu olduğunda Bilgisayar almak daha mantıklıdır bana göre.

Bir sorum daha olacak daha önce Konsol Oyunları oynadınız mı eliniz yatkın mı ?

Konsoldan internete girmenin ölüm olduğunu yazmışlar kullananlar şahsen hiç konsol kullanmadığım için bilemiyorum tabiki bir fikrim yok.Ancak konsol oyunları çok pahalı 6-7 tane konsol(ps4) oyunu parasına yeni bir konsol alıyorsun nerdeyse Pc'de ise steam v.b gibi bazı siteler var ve çok ucuza alabilirsin yada durumunuz yoksa torrent olarakda bedava indirebilirsin.

FadeOut99, arkadaşın dediği doğru aslında tercih meselesi oyunlara bakmanı öneririm ve grafik açıdan pc zaten daha önde tabiki ama pc ile konsolu karşılaştırmak ne kadar doğrudur bilemiyorum.Ayrıca televizyonda oyun hiç sarmıyor 1080p tv var(82cm) ve 900p eski bir monitörüm var(samsung syncmaster 923nw) monitör daha iyi görünüyor her zaman bana göre.

Konsolu özel kılan şeyler ona özel olarak çıkan oyunlardır bana göre birde rahatlığı olabilir belki.

Bütçen gayet güzelmiş pc daha iyi bir tercih gibime geliyor.Şöle gtx970 yada 980'li.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…