PS4 mü yoksa PC mi?

RLxAlphaCrusherx

Hectopat
Daha fazla  
Çok arada kaldım, bütçe az olduğu için 0 bir PS 4 Slim alacağım ama arkadaşlarım PC al daha iyi olur senin için diyorlar. 10k civarına 0 bir sistem toplamak çok zor ve PS'nin verdiği performansı verebileceğini düşünmüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsol olarak xbox series s daha iyi bu fiyat bandında 2. el. 10k pc toplasan bile iyi olmaz. 2. el pc olabilir.

Sıfır PS4 almak ne? 2. el uygun fiyata bulabilirsen değerlendirebilirsin. Medium grafikler + 30 FPS ile zamanın gerisinde bir oyun deneyimi yaşarsın. İlla konsol alacaksan Series S al veya bütçeni arttırmaya çalışıp zaman içerisinde güzel bir PC toplamaya çalış.

Sadece oyun oynayacaksanız PS4 daha iyi olabilir. O fiyatlarda tarihi eserler var.

PS4 alacaksanız oyunlara da para vermeniz gerekir, bunu da göz önünde bulundurun derim.

PlayStation özel oyunlar var.

@Keremmss, bilgisayarda vermek zorunda değil gibi bir şey söylemedim. Hikâyeli oyunlara para vermek zorunda kalmayacak PC için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…