PS4 mü yoksa RX 6600 XT mi?

Daha fazla  
Merhaba i5 9400F RX 580 sistemim var, yanına PS4 mu almak daha mantıklı, RX 6600 XT ile RX 580'i değiştirmek mi?

PS4 almak saçma olur, özel oyunları PC ye geliyor zaten. RX6600XT almak daha iyi.

Yani zaten orta karar bir sistemin var, PS4 alıp konsola adım atmış olacaksın. PC masasında varken PS4 masasına oturmak daha mantıklı olacaktır.

Kanka PC ekran kartın ideal ama PS4 işinede hiç bulaşma derim. PS4 2-3 seneye işi biter gibi geliyor bana. Bana sorarsan RX 6600 XT al veya üstüne para koyup 2. el veya 0 PS5 al derim.
(Not: Hatalı gördüğünüz bir kısım varsa lütfen söyleyiniz bunlar benim kişisel görüşlerim.)

RX580 8 GB için güzel sadece GHz vesaire daha düşük. Vaktinde 4060 bile 8 GB dı o yüzden PS5'e gir bence.

PS4 ölü konsol bilgisayar al tabii.

Özel oyun için diyorsan mecbur PlayStation 4, ama eğer oynamasam da olur/oynamam diyorsan RX 6600 XT.

Özel oyun kalmadı ki hepsi geliyor bilgisayara iki tane falan oyun kaldı galiba gelmeyen onlar da gelir.

PS4 alıp PC'ye çıkmayan özel oyunları oynadıktan sonra satıp PC alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…