Xway Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 Laptopuma PS4 bağlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
3 393060 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 5.909 Makaleler 3 Çözümler 65 31 Ocak 2022 #2 Laptopunda HDMI girişi varsa takabilirsin. PS4'de remote play var onu deneyebilirsiniz.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2022 #3 Xway dedi: Laptopuma PS4 bağlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDMI portunu görüntüyü laptop monitörüne verecek şekilde kullanamazsınız diye biliyorum. PS4 remote play uygulamasını deneyebilirsiniz.
Xway dedi: Laptopuma PS4 bağlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... HDMI portunu görüntüyü laptop monitörüne verecek şekilde kullanamazsınız diye biliyorum. PS4 remote play uygulamasını deneyebilirsiniz.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 31 Ocak 2022 #4 Mümkün değil. Laptoptaki HDMI çıkış için, giriş değil.
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #5 Xway dedi: Laptopuma PS4 bağlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef bunu yapmanız doğrudan mümkün değil laptopdaki sadece çıkış için.
Xway dedi: Laptopuma PS4 bağlamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef bunu yapmanız doğrudan mümkün değil laptopdaki sadece çıkış için.
Xway Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #6 erme dedi: Mümkün değil. Laptoptaki HDMI çıkış için, giriş değil. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü(Video yakalama kartı) kullansam işe yarıyabilirmi?
erme dedi: Mümkün değil. Laptoptaki HDMI çıkış için, giriş değil. Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü(Video yakalama kartı) kullansam işe yarıyabilirmi?
Zettabyte Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 720 Yer sancaktepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #7 Xway dedi: Dönüştürücü(Video yakalama kartı) kullansam işe yarıyabilir mi? Genişletmek için tıkla... O kadar uğraşacağına ikinci el bir monitör işini görür.
Xway dedi: Dönüştürücü(Video yakalama kartı) kullansam işe yarıyabilir mi? Genişletmek için tıkla... O kadar uğraşacağına ikinci el bir monitör işini görür.