PS4 nasıl kırılır?

Yani aslında geriye dödürüp oynayabilirim.
Ben PS4'ün webine girip oyun indirmeyle ilgili bir video gördüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Geriye döndürürsem cracklileri oynayamam Fortnite oynarım ama sonra cracke geri döndürürsem forntite oynayamam crackli oynarım ama istediğim zaman değiştirebilirim değil mi?
Bir de PS4 webden indirirsem PS4 yazılım güncelleme yapar mıyım?

Benimki kırılmıyor yanlış bilgi değil bilip bilmeden konuşmayalım ve ayrıca sürüm eski değilse kırılmaz.

Gayet de yanlış bilgi!
Sen PS3 kırılır PS4 kırılmaz diyorsun, ne hikmetse şu anda kırılmış bir PS4'üm var.

Bilmem hiç denemedim genelde TLOU2 GTA 5 gibi ofline oyunlar oynuyorum Online oyunları PC'den.

Peki değer mi?
Yani RDR2 falan var bitirdim ama GTA 5'i PS3'te bitirmiştim bir de bütün oyunlar var mı yeni çıkan falan RDR 2 God of War değil Ghost of Tsushima gibi.
Bilmem hiç denemedim genelde TLOU2 GTA 5 gibi ofline oyunlar oynuyorum Online oyunları PC'den.

Cevabını bekliyorum.

Son düzenleme:
Yeni nesilde korsanı unutun.

PS4'u kırmak istiyorsanız, mağarada yaşıyor olmalısınız. Çünkü çoooook eski sürümler kırılıyor.

Ya da yaklaşık 3 yıldır kırılmasını bekleyenler kervanına katılıp cihazı hiç update etmemen lazım.

Elindeki dijital oyunlar ise Donanım Haber forumunda hesap takası var. Kardeşlik olayı var.

Araştır derim.

Kutulu oyunlarını da takas yöntemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…