King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Nisan 2022 #1 PS4'ü nasıl kırabilirim? Bir türlü beceremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2022
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 17 Nisan 2022 #2 King Dad dedi: PS4'ü nasıl kırabilirim? Bir türlü beceremedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izleyebilirsniz fakat ps4 ü kırarsanız garantiye gönderemezsiniz haberiniz olsun Artı 0 Eksi
King Dad dedi: PS4'ü nasıl kırabilirim? Bir türlü beceremedim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izleyebilirsniz fakat ps4 ü kırarsanız garantiye gönderemezsiniz haberiniz olsun
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 17 Nisan 2022 #3 Kırmanı tavsiye etmem dostum internete giremezsin girersen %99 ban yersin cihazın çöp olur ki bu PS3 değil Online makine bunlar. Artı 0 Eksi
Kırmanı tavsiye etmem dostum internete giremezsin girersen %99 ban yersin cihazın çöp olur ki bu PS3 değil Online makine bunlar.
E er3nx Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 167 Çözümler 1 Yer Volkswagen Bayiisinde Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #4 PS logosuna çekiçle vurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 17 Nisan 2022 #5 er3nx dedi: PS logosuna çekiçle vurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsunuz ciddi mi? Artı 0 Eksi
er3nx dedi: PS logosuna çekiçle vurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şaka mı yapıyorsunuz ciddi mi?
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #6 Çekiç al ve parcala. Kastın bu degilse kırmanı önermem. Ama illa istersen; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 2 Eksi
Çekiç al ve parcala. Kastın bu degilse kırmanı önermem. Ama illa istersen; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 17 Nisan 2022 #7 Yavuz Sultan Selim dedi: Şaka mı yapıyorsunuz ciddi mi? Genişletmek için tıkla... Şunları biz yazsak konu dışı mesajdan 1 hafta yeriz. Artı 3 Eksi
Yavuz Sultan Selim dedi: Şaka mı yapıyorsunuz ciddi mi? Genişletmek için tıkla... Şunları biz yazsak konu dışı mesajdan 1 hafta yeriz.
KS KS King Dad Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Nisan 2022 #8 ReznooW dedi: Kırmanı tavsiye etmem dostum internete giremezsin girersen %99 ban yersin cihazın çöp olur ki bu PS3 değil Online makine bunlar. Genişletmek için tıkla... Yani hocam paramda oyunlara yetmiyor ki. Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Kırmanı tavsiye etmem dostum internete giremezsin girersen %99 ban yersin cihazın çöp olur ki bu PS3 değil Online makine bunlar. Genişletmek için tıkla... Yani hocam paramda oyunlara yetmiyor ki.
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 17 Nisan 2022 #9 ReznooW dedi: Şunları biz yazsak konu dışı mesajdan 1 hafta yeriz. Genişletmek için tıkla... harbiden ya yanlış bişey yazmasak bile muteliyorlar zaten ReznooW dedi: Şunları biz yazsak konu dışı mesajdan 1 hafta yeriz. Genişletmek için tıkla... bir günde 2 kere mute yedim Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Şunları biz yazsak konu dışı mesajdan 1 hafta yeriz. Genişletmek için tıkla... harbiden ya yanlış bişey yazmasak bile muteliyorlar zaten ReznooW dedi: Şunları biz yazsak konu dışı mesajdan 1 hafta yeriz. Genişletmek için tıkla... bir günde 2 kere mute yedim
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 17 Nisan 2022 #10 King Dad dedi: Yani hocam paramda oyunlara yetmiyor ki. Genişletmek için tıkla... Evet son çıkan oyunlar pahalı ona bir şey diyemiyorum ben de PS4 sahibiyim kırdırmıyorum internet özelliği önemli Online oyunlar ya da arkadaşınızla oyun oynamak isterseniz falan bunlar yanıyor Max split screen oyunlar oynanabilir. Artı 0 Eksi
King Dad dedi: Yani hocam paramda oyunlara yetmiyor ki. Genişletmek için tıkla... Evet son çıkan oyunlar pahalı ona bir şey diyemiyorum ben de PS4 sahibiyim kırdırmıyorum internet özelliği önemli Online oyunlar ya da arkadaşınızla oyun oynamak isterseniz falan bunlar yanıyor Max split screen oyunlar oynanabilir.